Logo

Vaart 23

4206 CC Gorinchem € 975,- per maand
Foto's (14) Pagina afdrukken

Oppervlakten

Kantoorruimte 40 m²
Bedrijfsruimte 90 m²

Omschrijving

In een moderne bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Papland bieden wij te huur aan deze degelijk gebouwde, praktische bedrijfsunit met kantoor op de etage en opslag-/bedrijfsruimte op de begane grond.

Dit object is spoedig beschikbaar en heeft de beschikking over een tweetal parkeerplaatsen.

Indeling en oppervlakten
Begane grond
- entree en opslagruimte: circa 90 m²

Eerste verdieping
- kantoorruimte: circa 40 m²

Omschrijving ruimte
Op de begane grond is een praktische bedrijfs-/opslagruimte met een elektrisch bedienbare overheaddeur. De entree naar de kantoorruimte heeft een separate loopdeur en een toiletruimte (begane grond). De kantoorruimte op de etage is representatief en v.v. een airco en pantryblok. Ideale ruimte voor bijvoorbeeld een ZZP'er, webshop of (klein) distributiebedrijf.

Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar. Binnen enkele minuten rijden per auto is de afslag Gorinchem-Oost van de rijksweg A15 gelegen. Van daaruit is het knooppunt Gorinchem (A15 / A27) binnen enkele minuten rijden (per auto) bereikbaar. Met het openbaar vervoer is de locatie redelijk bereikbaar.

Huurprijs
€ 975,- per maand (excl. BTW)

Servicekosten
€ 60,- per maand (excl. BTW)

Welkom voor een bezichtiging!
Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag