Logo

Tolstraat 26

4231 BC Meerkerk € 375,- per maand
Foto's (8) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Bedrijfsruimte 47 m²

Omschrijving

In Meerkerk bieden wij een praktische opslagruimte te huur aan. De opslagruimte is circa 47 m² en voorzien van elektra en water. De ruimte is toegankelijk via een (handbediende) overheaddeur. Daarnaast beschikt de ruimte over een eigen toilet en pantryblok. Het is een ideale ruimte voor de (startende) zelfstandig ondernemer!

De opslagruimte maakt onderdeel uit van een groter pand aan de Tolstraat. De ruimte is bereikbaar via de achterkant aan de Kleine Kanaaldijk.

Oppervlakte
Opslagruimte: circa 47 m²

Locatie
De opslagruimte is gelegen nabij het centrum van Meerkerk. De ruimte bevindt zich aan de achterzijde en is bereikbaar via de Kleine Kanaaldijk. Via de Gorinchemsestraat is rijksweg A27 binnen ca. 5 autominuten bereikbaar. Daarnaast is Meerkerk bereikbaar via een busverbinding, de bushalte is 40 meter verder gelegen.

Parkeren
Bij het object zelf zijn geen gereserveerde parkeerplaatsen beschikbaar. In de omgeving is echter (gratis) parkeergelegenheid beschikbaar.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Kernen Zederik” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de bestemming ‘Centrum’ en is daarmee o.a. geschikt voor diverse doeleinden.

Bouwaard/algemeen
- gemetselde gevels
- deels betonnen vloer
- stalen platdak met bitumen dakbedekking
- lichtkoepel in het dak
- scheidingswanden steenachtig en deels spaanplaten.

Voorzieningen/installaties
- grindtegelvloer en tegelvloer in toiletruimte
- handbediende overheaddeur
- wandcontactdozen 230V
- verlichting d.m.v. tl lichtbakken
- toiletruimte met staand closet en wasbak
- pantryblok met o.a. kastjes, RVS spoelbak en kraan

Huurprijs
€ 375,- per maand (excl. BTW)

Nadere informatie
Zie bijgaande brochure voor nadere informatie.
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt u voor een bezichtiging contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag