Logo

Techniekweg 7

4207 HC Gorinchem € 1.500.000,- € 127.500,- per jaar
Foto's (31) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 252 m²
Bedrijfsruimte 689 m²
Oppervlakte perceel 5.950 m²

Omschrijving

Dit bedrijfsobject met ruim omliggend perceel bieden wij te koop en te huur aan. De bedrijfshal is voorheen gebruikt als werkplaats voor de reparatie van vrachtwagens. Het perceel grond biedt ruime mogelijkheden voor het stallen van vrachtwagens of mogelijk andere doeleinden.
Het pand is voorzien van goede bouwkundige en technische voorzieningen. Specifieke voorzieningen als smeerkuilen, vloerverwarming en persluchtaansluitingen zijn aanwezig.

Het omliggende terrein is grotendeels verhard met asfalt en afsluitbaar met een hekwerk. Op het buitenterrein is een wasplaats aangebracht met bijbehorende olie- en vetafscheider.
Het object is uitstekend bereikbaar voor vracht- en particulierverkeer, kent ruime indelingsmogelijkheden en heeft een ruim omheind voorterrein t.b.v. parkeren en laden/lossen.

Oppervlakten
Bedrijfsruimte/werkplaats 549 m²
Magazijnruimte 72 m²
Revisieruimte 33 m²
Magazijnentresol 35 m²

Kantoorruimte + entree begane grond 126 m²
Kantoorruimte + kantine + kleedruimte 1e etage 126 m²

Kavelgrootte 5.950 m²

Ligging en bereikbaarheid
Het object is gelegen op bedrijventerrein Oost I te Gorinchem. Deze locatie ligt op ca. 800 meter van de afslag Gorinchem?Oost / Arkel vanaf rijksweg A15 vanwaar er diverse uitvalswegen zijn naar o.a. het knooppunt Gorinchem (rijkswegen A15/A27) alsook naar rijksweg A2.
De bereikbaarheid van het object per (vracht?) auto is goed. De afrit Gorinchem?Oost/Arkel vanaf rijksweg A15 ligt op slechts enkele autominuten afstand. Vanaf deze oprit ligt het knooppunt Gorinchem (rijkswegen A15 en A27) op circa 5 autominuten afstand. Eveneens snel te bereiken is het knooppunt met rijksweg A2, circa 15 autominuten vanaf de oprit Gorinchem?Oost. Met het openbaar vervoer is de locatie redelijk bereikbaar, er zijn bushalten aan de rand van het bedrijventerrein.

Parkeren bij het object is op eigen terrein mogelijk. De parkeervoorzieningen zijn uitstekend. Bij het kantoorpand zijn op het voorliggende terrein 10 parkeerplaatsen beschikbaar. Op het omliggende terrein zijn bovendien ruim voldoende parkeermogelijkheden voor vrachtwagens. Daarnaast is het achtergelegen perceel omheind met een deugdelijk hekwerk met schuifpoort.

Voorzieningen
Bedrijfsruimte:
- Hoogte ca. 6,50 meter en 8,00 meter
- Onderheide betonvloer
- TL-verlichtingsstraten en natuurlijke lichtstraten
- Verwarming d.m.v. plafondheaters en vloerverwarming
- 8 overheaddeuren
- 2 smeerkuilen
- Milieuruimte
- Separate magazijnruimte met stellingenvloer
- Revisieruimte met betonnen etagevloer
- Was-/kleedruimte met sanitair t.b.v. bedrijfsruimte

Kantoorruimte:
- Toiletten dames/heren op beide etages
- Kantine met uitgebreide pantry
- Systeemplafonds met verlichting
- Mechanische ventilatie
- Indeling d.m.v. steenachtige tussenwanden
- CV met radiatoren
- Bekabeling elektra, data en telefonie
- Alarminstallatie

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het Bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen en Stationsomgeving’ van kracht. Dit plan is goedgekeurd door de Gemeenteraad van Gorinchem op 26 juni 2014.
In het bestemmingsplan heeft het onderhavige object de bestemming “Bedrijventerrein” met functieaanduidingen ‘bedrijf tot en met cat. 3.2’ en ‘specifieke vorm van bedrijf – afwijkende gebruiksregels’.
Toegestane milieuklasse is categorie 1 t/m 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. De maximale bouwhoogte bedraagt 9 m1, met vrijstellingsbevoegdheid tot maximaal 15 m1. Het maximaal bebouwingspercentage bedraagt 70%.
Voor verdere toelichting zie de relevante delen uit Bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen en Stationsomgeving’ in de brochure.

Huurprijs
€ 127.500 excl. BTW per jaar

Vraagprijs
€ 1.500.000,- excl. BTW kosten koper

U bent welkom voor een bezichtiging!
Voor eventuele vragen en/of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag