Logo

Stephensonweg 9

4207 HA Gorinchem € 1.800,- per maand
Foto's (16) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 62 m²
Bedrijfsruimte 258 m²

Omschrijving

Een vrijstaand pand met bedrijfsruimte en kantoorruimte bieden wij te huur aan op bedrijventerrein Gorinchem-Oost. De bedrijfsruimte is geschikt voor een diversiteit aan bedrijfsactiviteiten. De kantoorruimte is uitgerust met diverse voorzieningen (o.a. airconditioning) en is als zodanig in gebruik te nemen. Parkeren is mogelijk op eigen terrein; er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. De locatie is op zeer korte afstand gelegen van afslag Gorinchem-Oost. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen.

Indeling en oppervlakten
Kantoorruimte
- begane grond: circa 62 m²

Bedrijfsruimte
- begane grond: circa 258 m²

Locatie
De bereikbaarheid van de bedrijfsruimte per (vracht)auto is zeer goed. Zoals eerder genoemd ligt rijksweg A15 (afslag Gorinchem-Oost) op zeer korte afstand van het gebouw. Met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Een bushalte is op loopafstand gelegen (aan de Newtonweg). De parkeergelegenheid bij dit bedrijfsobject is goed.

Parkeren
Op eigen terrein is er voldoende parkeerruimte beschikbaar voor personenauto’s. Deze zijn eventueel uit te breiden om het onverharde deel te bestraten.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen en stationsomgeving” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de bestemming ‘bedrijventerrein’.
De voor ‘bedrijventerrein’ aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor:
- bedrijfsactiviteiten t/m categorie 4.1;
- bij de bedrijven behorende ondergeschikte kantoren.

Huurprijs
€ 1.800,- per maand (excl. BTW)

Informatie
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag