Logo

Schelluinsestraat 10

4203 NL Gorinchem € 1.250,- per maand
Foto's (12) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 42 m²
Bedrijfsruimte 85 m²

Omschrijving

Nieuwbouw bedrijfs-/kantoorruimte op de kop van een bedrijfsverzamelgebouw. Het pand ligt aan de Schelluinsestraat, nabij de binnenstad en goed bereikbaar vanaf de op- en afritten van de A27 / A15. De unit kan zowel casco worden gehuurd, alsook afgebouwd in overleg met huurder. De bedrijfsruimte beschikt onder meer over een vrije hoogte van ca. 6,20 meter onder het staaldak en ca. 3 meter onder de verdiepingsvloer. De overheaddeur heeft een afmeting van ca. 2,9 meter breed en 4,5 meter hoog. De kantoorruimte is aan de buitenzijde voorzien van representatief metselwerk.

Oppervlakten
- Bedrijfsruimte begane grond 85 m²
- verdiepingsvloer 42 m²

Totale oppervlakte 127 m²

Locatie
De Schelluinsestraat is een bedrijventerrein met een goede bereikbaarheid vanaf rijksweg A27 alsook de A15. De locatie is aan de gelijknamige straat gelegen en is goed toegankelijk voor zowel particulier als vrachtverkeer. Er zijn voldoende mogelijkheden voor laden en lossen bij het pand. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed, het trein-/busstation van Gorinchem is op loopafstand gelegen. Het bedrijventerrein ligt nabij de binnenstad van Gorinchem. Parkeren 3 parkeerplaatsen op eigen terrein. Bestemmingsplan Ter plaatse is het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Avelingen-Schelluinsestraat’ van toepassing. De bedrijfsruimte is bestemd voor bedrijven tot en met categorie 4.1. alsook voor dienstverlening.

Parkeren 3 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Avelingen-Schelluinsestraat’ van toepassing. De bedrijfsruimte is bestemd voor bedrijven tot en met categorie 4.1. alsook voor dienstverlening.

Bouwaard/algemeen
- onderheid betonfundering;
- onderheide betonvloer, maximale vloerbelasting 1.500 kg/mn²;
- opbouw staalconstructie;
- betonnen verdiepingsvloer;
- gevels bestaande uit geïsoleerde sandwichpanelen;
- gevels kantoorruimte voorzien van metselwerk;
- unitscheidende wand kalkzandsteen vellingkantblokken;
- houten gevelkozijnen voorzien van isolerende beglazing;
- geïsoleerd staaldak voorzien van kunststof dakbedekking;
- meterkast met aansluitingen elektra en water.

Voorzieningen/specificaties
- monoliet afgewerkte betonvloer;
- handbedienbare overheaddeur, ca. 2,90 meter breed en 4,50 meter hoog;
- vrije hoogte onder het staaldak ca. 6,2 meter;
- vrije hoogte onder de verdiepingsvloer ca. 3 meter;
- led-verlichting;
- toiletruimte;
- stalen trapopgang naar de verdieping.

Huurcondities Huurprijs € 1.250,- per maand exclusief btw.

Servicekosten Een voorschot van € 75,- per maand.

Huurtermijn Bij voorkeur 3 jaar of langer.

Betalingstermijn Per maand vooruit.

Huuraanpassing:
Wijziging van de huurprijs vindt jaarlijks plaats op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI – Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Zekerheidstelling Bij verhuur stelt de huurder bij ondertekening van de huurovereenkomst een bankgarantie van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief btw. Omzetbelasting De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Aanvaarding
Per direct beschikbaar.

Nadere informatie
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag