Logo

Rivierdijk 609

3371 ED Hardinxveld-Giessendam € 8.950,- per maand
Foto's (19) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 417 m²
Bedrijfsruimte 1.402 m²
Oppervlakte perceel 1.480 m²
Terrein 385 m²

Omschrijving

Buitendijks aan de Rivierdijk gelegen bedrijfs-/kantoorruimte met terrein aan het water. Het bedrijfspand bestaat uit kantoorruimte op de 1e en 2e verdieping aan de Rivierdijk, een bedrijfshal voorzien van een bovenloopkraan en enkele entresolvloeren, alsmede een fraaie kantine met uitzicht op rivier de Merwede. Aan de voorzijde van de bedrijfsruimte en aan de waterzijde beschikt het pand over een kleinschalig buitenterrein.

In overleg met verhuurder behoort het tot de mogelijkheden om telkens voor kortdurende perioden ook een deel van het water en de kadefaciliteit te huren.
Tevens behoort het tot de mogelijkheden om eveneens de aangrenzende bedrijfsruimte van circa 407 vierkante meter te huren tegen nader te bepalen condities.

Oppervlakten
Bedrijfsruimte
- bedrijfsruimte: circa 874 m²
- entresolvloer: circa 357 m²
- kantine en was-/kleedruimte: circa 171 m²

Kantoorruimte
- kantoorruimte: circa 417 m²

Buitenterrein
- buitenruimte waterzijde: circa 162 m²
- buitenruimte voorzijde: circa 223 m²

Optioneel:
- aangrenzende bedrijfsruimte: circa 407 m²

Locatie
Het gebouw ligt aan de Rivierdijk, nabij het Langeveer en nabij de scheepswerf van Neptune in Hardinxveld-Giessendam. Op ca. 600 meter afstand bevinden zich de op- en afritten van de rijksweg A15.

Parkeren
Aan de voorzijde van het pand zijn 8 parkeerplaatsen beschikbaar (dubbel parkeren), alsmede parkeergelegenheid in het openbaar gebied. Aan de oostzijde van de bedrijfshal bevinden zich 10 gemarkeerde parkeerplaatsen.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Hardinxveld-Giessendam, bebouwd gebied” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 5.1’.

Huurprijs
€ 8.950,- per maand exclusief btw

Meer informatie?
Heeft u vragen, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl.

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag