Logo

Rijksweg 81-IV

4255 GH Nieuwendijk € 30,- per m² per jaar
Foto's (11) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Bedrijfsruimte 600 m²

Omschrijving

Praktische en ruime bedrijfsruimte van circa 600 m², uitstekend geschikt voor o.a. opslagdoeleinden. De loods is toegankelijk via een ruim en afsluitbaar buitenterrein. Het buitenterrein is beveiligd met een viertal bewakingscamera’s. De locatie is op zeer korte afstand gelegen van de Rijksweg A27, slechts 500 meter. Tijdelijke verhuur van de bedrijfsruimte is in overleg mogelijk. Daarnaast is het bespreekbaar om een gedeelte buitenterrein bij te huren.

Oppervlakte
Begane grond
- bedrijfsruimte (30 x 20 m.): ca. 600 m²

Hoogten
Nokhoogte: circa 8,50 meter
Goothoogte: circa 5,00 meter

Omschrijving ruimte
De loods is uitstekend te gebruiken voor opslagdoeleinden. De ruimte is voorzien van diverse stroompunten 230V en 380V. De vloer bestaat uit stelconplaten. De loods is toegankelijk aan de voorzijde via 2 schuifdeuren die manueel bediend worden, waardoor een inrijhoogte van 4,50 m1 en inrijbreedte van 7,70 m1 ontstaat.
Het ruime buitenterrein is grotendeels verhard met stelconplaten. Het terrein heeft een ruime toegang en is voorzien van afsluitbaar hekwerk. Daarnaast is het buitenterrein beveiligd met camerabewaking. Het gebruik van het terrein is gezamenlijk met de huurders van de andere loodsen.

Ligging
De bedrijfsruimte is gelegen op een ruim terrein waar uitmuntend geladen en gelost kan worden. Het object is gelegen aan de rand van het dorp Nieuwendijk. De locatie bevindt zich op slechts 500 meter afstand van de afslag Nieuwendijk / Woudrichem vanaf rijksweg A27. In de nabijheid van het pand staan overwegend een combinatie van woningen en bedrijfsruimten.

Parkeren
De parkeermogelijkheden zijn goed te noemen. Bij de loods zijn op het voorgelegen terrein voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor meerdere (vracht)auto’s. Gebruik van dit terrein in is overleg met de verhuurder.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan ‘Kern Nieuwendijk’ van kracht. Dit bestemmingsplan is vastgesteld op 27-09-2011. In dit bestemmingsplan heeft het onderhavige perceel de bestemming ‘bedrijf’.
De gronden zijn bestemd voor: bedrijven in de milieucategorieën 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, al dan niet in combinatie met ondergeschikte kantoorvoorzieningen en productie-gebonden detailhandel.

Huurprijs
€ 30,- / m² per jaar (excl. BTW)

U bent welkom voor een bezichtiging!
Voor eventuele vragen en/of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag