Logo

Rijksweg 81-III

4255 GH Nieuwendijk € 35,- per m² per jaar
Foto's (8) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Bedrijfsruimte 565 m²
In units v.a. 300 m²

Omschrijving

Praktische en ruime bedrijfsruimte van circa 565 m², uitstekend geschikt voor o.a. opslagdoeleinden. De loods is toegankelijk via een ruim en afsluitbaar buitenterrein. Het buitenterrein is beveiligd met een viertal bewakingscamera’s. De locatie is op zeer korte afstand gelegen van de Rijksweg A27, slechts 500 meter. Daarnaast is het bespreekbaar om een gedeelte buitenterrein naast de loods te huren.

Oppervlakte
Bedrijfsruimte: circa 565 m²

Deelverhuur is mogelijk: vanaf 300 m²

Omschrijving ruimte
De loods is uitstekend te gebruiken voor opslagdoeleinden. De ruimte is voorzien van diverse stroompunten 230V en 380V. De vloer bestaat uit stelconplaten. De loods is toegankelijk via een elektrisch bedienbare overheaddeur 5,00 x 4,00 m. (bxh) en loopdeur aan de voorzijde. Het ruime buitenterrein is grotendeels verhard met stelconplaten. Er is een brede toegangsweg, voorzien van afsluitbaar hekwerk. Daarnaast is het buitenterrein beveiligd met camerabewaking. Het gebruik van het terrein is gezamenlijk met de huurders van de andere loodsen.

Ligging
De bedrijfsruimte is gelegen op een ruim terrein waar uitmuntend geladen en gelost kan worden. Het object is gelegen aan de rand van het dorp Nieuwendijk. De locatie bevindt zich op slechts 500 meter afstand van de afslag Nieuwendijk / Woudrichem vanaf rijksweg A27. In de nabijheid van het pand staan overwegend een combinatie van woningen en bedrijfsruimten.

Parkeren
De parkeermogelijkheden zijn goed te noemen. Bij de loods zijn op het voorgelegen terrein voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor meerdere (vracht)auto’s. Het huren van buitenterrein is in overleg met de verhuurder.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan ‘Kern Nieuwendijk’ van kracht. Dit bestemmingsplan is vastge-steld op 27-09-2011. In dit bestemmingsplan heeft het onderhavige perceel de bestemming ‘bedrijf’. De gronden zijn bestemd voor: bedrijven in de milieucategorieën 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, al dan niet in combinatie met ondergeschikte kantoorvoorzieningen en productie-gebonden detailhandel.

Huurprijs
€ 35,-/m² per jaar (excl. BTW)

Nadere informatie
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt u voor een bezichtiging contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag