Logo

Prisma 89

3364 DJ Sliedrecht € 1.200,- per maand
Foto's (16) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 90 m²
Bedrijfsruimte 102 m²

Omschrijving

Op bedrijventerrein Noord-Oost Kwadrant in Sliedrecht bieden wij een praktische bedrijfsunit te huur aan. De gebruiksmogelijkheden voor de bedrijfsruimte zijn groot van opslag tot productieruimte in combinatie met kantoorruimte. De unit maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw op steenworp afstand van bouwmarkt Praxis en tuincentrum Intratuin. Direct voor de unit zijn er 2 parkeerplaatsen voor huurder beschikbaar.

Begane grond
- bedrijfsruimte: circa 102 m²

Eerste verdieping
- kantoorruimte (of opslagruimte): circa 90 m²

Locatie
Het betreft een fraaie locatie op het bedrijventerrein tussen diverse bedrijvigheid. De locatie is op slechts 950 meter afstand gelegen van de op- en afritten van rijksweg A15 (Rotterdam - Gorinchem). Het treinstation van Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam (Blauwe Zoom) liggen op zo’n 1,6 km. afstand van de locatie.

In de nabijheid van het pand zijn onder meer gevestigd: bouwmarkt Praxis, tuincentrum Intratuin, een tankstation, GLS depot en een aantal autodealers.

Huurder heeft de mogelijkheid op de zuil bij de entree van het complex, naast de doorgaande route, haar eigen naamsaanduiding aan te brengen.

Parkeren
Er zijn voor huurder 2 eigen (gemarkeerde) parkeerplaatsen beschikbaar direct voor het pand. Daarnaast is er ruimte voor laden/lossen direct voor de overheaddeur.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Noord-Oost Kwadrant” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de bestemming ‘Bedrijf’. De voor ‘Bedrijf’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten tot en met categorie 4.1.

Niet toegestaan is: een risicovolle inrichting, zelfstandige horeca, detailhandel en buitenopslag.

Huurprijs
€ 1.200,- per maand (excl. btw)

Welkom voor een bezichtiging!
Voor het maken van een afspraak voor bezichtiging van dit object kunt u contact met ons via (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag