Logo

Papland 9-1 a

4206 CK Gorinchem € 750,- per maand
Foto's (13) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Bedrijfsruimte 83 m²

Omschrijving

In het bijzondere complex met stage units en bedrijfsruimten bieden wij deze bedrijfsruimte met showroom en kantoor te huur aan.

De bijzondere uitstraling geeft deze units een uniek aanzicht en een diversiteit aan mogelijkheden. De vrijgekomen bedrijfsruimte is vierkant van vorm en uitsluitend geschikt voor opslagdoeleinden. Onderverhuurder maakt zelf eveneens gebruik van een (eenvoudig, niet volledig) afgescheiden deel van de bedrijfsruimte.

Oppervlakten
Magazijn/bedrijfsruimte 83 m²

Locatie
Het complex is gerealiseerd aan het eind van de zijweg vanaf de hoofdroute Papland. Bedrijventerrein Papland is het jongste bedrijventerrein van Gorinchem. In de nabije omgeving staan overwegend bedrijfspanden waarvan enkele met (inpandige) kantoorruimte.

Parkeren
Op eigen terrein zijn er 2 parkeerplaatsen beschikbaar

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het object per (bestel)auto is goed. De afrit Gorinchem-Oost/Arkel vanaf rijksweg A15 ligt op circa 5 autominuten afstand. Vanaf deze oprit ligt het knooppunt Gorinchem (rijkswegen A15 en A27) op circa 5 autominuten afstand. Eveneens snel te bereiken is het knooppunt met rijksweg A2, circa 15 autominuten vanaf de oprit Gorinchem-Oost.
Met het openbaar vervoer is de locatie redelijk bereikbaar. Er is een bushalte op een paar honderd meter loopafstand.

Huurprijs € 750,- per maand exclusief btw

Vaste bijdrage VvE € 50,- per maand exclusief btw

Nadere informatie en bezichtiging
In bijgaande brochure treft u alle informatie aan.
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak . nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag