Logo

Papland 19-O

4206 CK Gorinchem € 1.100,- per maand
Foto's (9) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 70 m²
Bedrijfsruimte 70 m²

Omschrijving

Op het moderne bedrijventerrein Papland bieden wij te huur aan deze zelfstandig toegankelijke en representatieve bedrijfsunit met opslagruimte en kantoorruimte. Op dit moment is het pand gekoppeld aan buurpand Papland 19-P.
De objecten kunnen zowel in de huidige situatie (geschakeld) alsook separaat per object op korte termijn worden opgeleverd. De gebouwen kenmerken zich door duurzaam materiaalgebruik en een nette afwerking.
Op dit moment is het object compleet ingericht met alle wenselijke voorzieningen en kan vrijwel turn-key worden opgeleverd. Bij Papland 19-O heeft de huurder de beschikking over totaal 4 eigen parkeerplaatsen. Uniek in dit segment!

Oppervlakten
Bedrijfs-/opslagruimte, incl. afzonderlijke entree naar de kantooretage: 70 m²
Kantoorruimte op de 1e etage: 70 m²

Kenmerken object
- Bedrijfsruimte met overheaddeur op de begane grond
- Kantoorruimte met spreekkamer op de 1e etage
- Zelfstandig toegankelijk
- 4 eigen parkeerplaatsen
- Voorzien van eigen toilet, pantry, verlichting, elektra etc.
- Te koppelen aan buurpand 19-P indien gewenst

Ligging en bereikbaarheid
De bedrijfs-/kantoorruimte ligt op het moderne bedrijventerrein Papland. In de omgeving is de bebouwing modern en representatief te noemen. De bereikbaarheid van het object per auto is goed. De afrit Gorinchem-Oost/Arkel vanaf rijksweg A15 ligt op circa 5 autominuten afstand. Vanaf deze oprit ligt het knooppunt Gorinchem (rijkswegen A15 en A27) op circa 5 autominuten afstand. Eveneens snel te bereiken is het knooppunt met rijksweg A2, circa 15 autominuten vanaf de oprit Gorinchem-Oost.
Met het openbaar vervoer is de locatie redelijk bereikbaar. In de toekomst zal de bereikbaarheid waarschijnlijk toenemen vanwege de aanleg van een treinstation in de nabijheid van het bedrijventerrein.

Parkeren
De parkeergelegenheid bij de unit op eigen terrein is goed. Voor 19-P zijn een drietal en voor 19-O een viertal parkeerplaatsen exclusief voor huurder beschikbaar.

Huurprijs
€ 1.100,- excl. BTW per maand

Servicekosten
Gas/water/elektra op naam van huurder
Vaste huurderbijdrage VvE: € 75,- excl. BTW per maand

Informatie en bezichtiging
Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag