Logo

Papland 19-G

4206 CK Gorinchem € 2.000,- per maand
Foto's (13) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 129 m²
Bedrijfsruimte 190 m²

Omschrijving

Op het moderne bedrijventerrein Papland bieden wij te huur aan deze zelfstandig toegankelijke en representatieve bedrijfs-/kantoorruimte. Dit object kan op korte termijn worden opgeleverd. Het object kenmerkt zich door duurzaam materiaalgebruik en een nette afwerking. Het object is compleet ingericht met alle wenselijke voorzieningen en kan vrijwel turn-key worden opgeleverd. In overleg is (een gedeelte van) de huidige opslag-/archiefruimte om te bouwen naar kantoorruimte. Bij de unit heeft de huurder de beschikking over een drietal eigen parkeerplaatsen.

Oppervlakten
Begane grond
Bedrijfsruimte: 190 m²
Kantoorruimte/entree/toiletgroep: 66 m²

Eerste etage
Magazijn/archief/douche-/kleedruimte: 63 m²

Ligging en bereikbaarheid
De bedrijfs-/kantoorruimte ligt op het moderne bedrijventerrein Papland. In de omgeving is de bebouwing modern en stijlvol te noemen. Dit project ligt op ca. 5 autominuten vanaf de rijksweg A15. Vanaf de doorgaande route is het object uitstekend bereikbaar.
De bereikbaarheid van het object per auto is goed. De afrit Gorinchem-Oost/Arkel vanaf rijksweg A15 ligt op circa 5 autominuten afstand. Vanaf deze oprit ligt het knooppunt Gorinchem (rijkswegen A15 en A27) op circa 5 autominuten afstand. Eveneens snel te bereiken is het knooppunt met rijksweg A2, circa 15 autominuten vanaf de oprit Gorinchem-Oost.
Met het openbaar vervoer is de locatie redelijk bereikbaar. In de toekomst zal de bereikbaarheid waarschijnlijk toenemen vanwege de aanleg van een treinstation in de nabijheid van het bedrijventerrein.

Kenmerken bedrijfsruimte
• Bedrijfsruimte met overheaddeur op de begane grond
• Kantoorruimte met aluminium pui (thans nog opslagruimte met overheaddeur)
• Kleed-/doucheruimte en archiefruimte op de etage (evt. om te bouwen naar kantoorruimte)
• Zelfstandig toegankelijk
• 3 parkeerplaatsen
• Voorzien van: pantry, toilet, verlichting, elektra etc.

Huurprijs
€ 2.000,- per maand excl BTW

Informatie
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag