Logo

Papland 19

4206 CK Gorinchem € 10.530,- per jaar
Foto's (6) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Bedrijfsruimte 162 m²

Omschrijving

Op het moderne bedrijventerrein Papland bieden wij te huur aan deze zelfstandig toegankelijke en representatieve bedrijfsruimte. Deze is uitstekend geschikt t.b.v. opslagdoeleinden of kleinschalige werkzaamheden. Het voorgelegen terrein is afgesloten met een hekwerk, en uitsluitend bestemd voor parkeren en/of laden-lossen.

Dit object kan op korte termijn worden opgeleverd. Het object kenmerkt zich door degelijk materiaalgebruik en een nette afwerking. Het object is compleet ingericht met alle basisvoorzieningen en kan per direct worden opgeleverd. Bij de unit heeft de huurder de beschikking over een drietal eigen parkeerplaatsen.

Afmeting:
Bedrijfsruimte 162 m²
Hoogte: circa 6,00 meter
Maximale vloerbelasting 1.250 kg/m²

Voorzieningen:
Het pand is voorzien van o.a. een elektrisch bedienbare overheaddeur v.v. loopdeur, elektra-aansluiting met tussenmeter, brandblusmiddelen, TL-verlichting, elektra 230V en 380V (tbv overheaddeur) en wateraansluiting met tussenmeter.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het object per auto is goed. De afrit Gorinchem-Oost/Arkel vanaf rijksweg A15 ligt op circa 5 autominuten afstand. Vanaf deze oprit ligt het knooppunt Gorinchem (rijkswegen A15 en A27) op circa 5 autominuten afstand. Eveneens snel te bereiken is het knooppunt met rijksweg A2, circa 15 autominuten vanaf de oprit Gorinchem-Oost. Met het openbaar vervoer is de locatie redelijk bereikbaar. In de toekomst zal de bereikbaarheid waarschijnlijk toenemen vanwege de aanleg van een treinstation in de nabijheid van het bedrijventerrein.

Parkeren
De parkeergelegenheid bij de unit op eigen terrein is goed. Parkeren en laden/lossen kan plaatsvinden op het gezamenlijk, afgesloten terrein.

Huurprijs
€ 10.530,- per jaar excl. BTW
Voorschot servicekosten t.b.v. elektra- en waterverbruik: € 17,50 per m² per jaar excl. BTW

U bent welkom voor een bezichtiging!
Voor eventuele vragen en/of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag