Logo

Papland 13-i

4206 CK Gorinchem € 2.000,- per maand
Foto's (16) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 112 m²
Bedrijfsruimte 229 m²

Omschrijving

Vanwege de verhuizing van de huidige huurder, hebben wij deze functionele bedrijfsunit op bedrijventerrein Papland in het aanbod verkregen. De bedrijfsunit heeft een fraaie afwerking en is geschikt voor diverse bedrijfsdoeleinden. Naast de opslag-/bedrijfsruimte (met entresolvloer) biedt de unit een kantoorruimte over twee lagen. De unit maakt onderdeel uit van een bedrijvencomplex met meerdere (separate) bedrijfs-/kantoorruimten.
Het complex met bedrijfsunits is in 2009 gerealiseerd onder de projectnaam ‘Veelhoek’. De locatie is goed bereikbaar en er zijn vier eigen parkeerplaatsen beschikbaar voor het pand.

Oppervlakten
Begane grond
- bedrijfsruimte 174 m²
- kantoor-/kantineruimte 56 m²

Eerste verdieping
- kantoorruimte 56 m²
- entresolvloer bedrijfsruimte 55 m²

Omschrijving ruimte
De kantoorruimte is representatief en beschikt over de nodige voorzieningen. Het object is aan de voorzijde voorzien van een entreedeur. Er is een entreehal met toegang naar de kantoorruimte en kantine (begane grond). Vanuit de entreehal is ook de kantooretage te bereiken via een vaste houten trap. Verder voorziet de kantoorruimte in een pantryblok (in de kantine) met kastjes en een toilet-ruimte met closet en urinoir. Op de etage is een 2e toiletruimte gesitueerd.
De bedrijfsruimte (begane grond) is functioneel in leent zich als opslag- en productieruimte. De bedrijfsruimte is toegankelijk middels een elektrisch bedienbare overheaddeur. Daarnaast zijn er diverse goede en degelijke voorzieningen aangebracht: gasheater, TL verlichting, elektrapunten 230V en 380V (rondom), etc. De begane grondvloer kan een maximale vloerbelasting aan van 2.500 kg/m² en de vrije hoogte bedraagt circa 7,5 meter. Er is voorzien in een gedeeltelijke entresolvloer, deze meet 5 x 11 meter.

Locatie en bereikbaarheid
Het object ligt op het moderne bedrijventerrein Papland te Gorinchem. Het bedrijventerrein heeft een oppervlakte van circa 13 hectare en huisvest een diversiteit aan overwegend MKB bedrijven. De omliggende bebouwing bestaat uit diverse bedrijfsverzamelobjecten waarvan de meeste bestaan uit een combinatie van bedrijfs- en kantoorruimte.
Bedrijventerrein Papland is toegankelijk voor alle verkeer. Binnen enkele minuten rijden is de afslag Gorinchem / Arkel van de rijksweg A15 bereikbaar, vanwaar binnen enkele minuten het knooppunt Gorinchem bereikbaar is (A15/A27). Daarnaast zijn er diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpen. Per openbaar vervoer is de locatie matig tot redelijk bereikbaar.
In de nabije toekomst wordt er echter een NS lightrail station aangelegd in de nabijheid van Papland.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het Bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen en stationsomgeving’ van kracht. Dit plan is vastgesteld op 26 juni 2014. In het bestemmingsplan heeft het onderhavige object de bestemming “Bedrijventerrein” volgens artikel 4 van het bestemmingsplan. Toegestane milieuklasse categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Huurprijs
€ 2.000,- excl. BTW per maand

Servicekosten
Verbruikskosten gas/water/elektra op naam van huurder
Vaste bijdrage Vve: € 75,- excl. BTW per maand

Oplevering
Kan op korte termijn

Informatie en bezichtiging
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag