Logo

Ohmweg 69

2952 BB Alblasserdam € 1.925,- per maand
Foto's (9) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 70 m²
Bedrijfsruimte 203 m²

Omschrijving

Functionele op de hoek gelegen bedrijfs-/kantoorruimte bestaande uit kantoor in twee lagen en een bedrijfshal, met voorterrein voor laden en lossen alsook 6 eigen parkeerplaatsen.
De bedrijfsruimte beschikt onder meer over een vrije hoogte van ca. 5,4 meter, elektrisch bedienbare overheaddeur, lichtstraat en een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m².
De kantoorruimte is verdeeld over 2 lagen, met een entreeportaal en afsluitbaar kantoor op de begane grond en een open ruimte op de verdieping.

Locatie
Het gebouw is gelegen op bedrijventerrein Vinkenwaard in Alblasserdam. De locatie biedt binnen enkele minuten verbindingen van en naar de op- en afritten van rijksweg A15 Europoort-Rotterdam-Gorinchem) en indirect tevens uitstekende verbindingen van en naar provinciale weg N3 (Dordrecht-Breda) en de rijksweg A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda).

Oppervlakten
Bedrijfsruimte: circa 203 m²
Kantoorruimte: circa 70 m²

Parkeren
6 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Herstelplan Alblasserdam” van kracht. Het onderhavige pand is aangewezen als ‘Bedrijventerrein-1’ en bestemd voor bedrijven tot en met categorie 4.1.

Huurprijs
€ 1.925,- per maand (excl. BTW)

Nadere informatie
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt u voor een bezichtiging contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag