Logo

Nieuwland Parc 309-A

2952 DD Alblasserdam € 895,- per maand
Foto's (15) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 50 m²
Bedrijfsruimte 54 m²

Omschrijving

Moderne bedrijfs-/kantoorunit met een luxe opleverniveau en zicht op de nabijgelegen rivier de Noord. Op de begane grond bevindt zich de bedrijfsruimte met een vrije hoogte van ca. 3,75 meter en een elektrisch bedienbare overheaddeur met lichtdoorlatende elementen. De kantoorruimte op de verdieping is toegankelijk middels een entreeportaal met hardhouten trap en beschikt over veel daglichttoetreding door de grote raampartij in de voor- en zijgevel. Het kantoor is luxe en compleet afgewerkt.

Indeling en oppervlakten
Bedrijfsruimte
- begane grond: circa 54 m²

Kantoorruimte
- eerste verdieping: circa 50 m²

Locatie
De bedrijfs-/kantoorunit ligt op bedrijventerrein Nieuwland te Alblasserdam. Dit bedrijventerrein beschikt over een moderne infrastructuur en ligt nabij de op- en afritten van de A15.

Parkeren
Voor en naast de bedrijfsunit bevinden zich algemene parkeerplaatsen behorende bij het bedrijfsverzamelgebouw.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Herstelplan Alblasserdam” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de bestemming ‘Bedrijventerrein - 1’ met functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 4.1’.

Huurprijs
€ 895,- per maand (excl. BTW)

Informatie en bezichtiging
Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag