Logo

Nieuwland Parc 14-D

2952 DA Alblasserdam € 1.125,- per maand
Foto's (23) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 46 m²
Bedrijfsruimte 109 m²

Omschrijving

Op een fraaie locatie, op het bedrijvige en moderne bedrijventerrein Nieuwland te Alblasserdam, bieden wij te huur aan deze praktisch bruikbare bedrijfsruimte met ingebouwd magazijnkantoor. Het object kan in overleg met verhuurder op korte termijn worden betrokken.

De bedrijfsruimte is toepasbaar voor diverse doeleinden en van diverse voorzieningen voorzien, waaronder tl verlichting, 230 + 380V aansluitingen, een toiletruimte, pantryblok, magazijnkantoor en kantine/spreekruimte. Aan de voorzijde van het object zijn 2 (tot 4) parkeerplaatsen beschikbaar. Het geheel is direct klaar voor gebruik!

Indeling en oppervlakten
Begane grond
- bedrijfsruimte: circa 63 m² (uitbreiding mogelijk naar 87 m²)
- magazijnkantoor: circa 46 m²

Eerste verdieping
- entresolvloer: circa 46 m²

Locatie
Het object is gelegen op het moderne bedrijventerrein Nieuwland te Alblasserdam. In de nabijheid staan overwegend soortgelijke bedrijfspanden met kantoorruimte en solitaire bedrijfs-/kantoorgebouwen.

De bereikbaarheid van het object per (vracht)auto is goed. De afslag Alblasserdam vanaf rijksweg A15 ligt op slechte enkele autominuten afstand. Vanaf deze oprit ligt het knooppunt Ridderkerk (A15 - A16) op korte afstand. Met openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar, een bushalte is op 750 meter afstand gelegen.

Parkeren
Bij het object zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar voor de huurder. Daarnaast is er de mogelijkheid om vóór de overheaddeur te parkeren (max. 2 auto’s).

Voorzieningen
In de bijgaande brochure zijn de bouwkundige eigenschappen en de voorzieningen omschreven.

Huurprijs
€ 1.125,- per maand (excl. BTW)

Servicekosten
€ 35,- per maand (excl. BTW)

Informatie en bezichtiging
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag