Logo

Nieuwland Parc 12-d

2952 DA Alblasserdam € 995,- per maand
Foto's (12) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 56 m²
Bedrijfsruimte 62 m²

Omschrijving

Een moderne bedrijfs-/kantoorunit als onderdeel van bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Nieuwland. De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van ca. 3,95 meter en een elektrisch bedienbare overheaddeur met lichtdoorlatende elementen. De kantoorruimte op de verdieping is toegankelijk middels een vaste houten trap en is verder netjes afgewerkt en vrijwel gebruiksklaar.

Indeling en oppervlakten
Bedrijfsruimte: 62 m²
Kantoorruimte: 56 m²

Locatie
De bedrijfs-/kantoorunit ligt op bedrijventerrein Nieuwland te Alblasserdam. Dit bedrijventerrein beschikt over een moderne infrastructuur en ligt nabij de op- en afritten van de A15.

Parkeren
Voor de bedrijfsunit bevinden zich 2 eigen parkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen zijn onderdeel van het gehuurde en zijn exclusief beschikbaar voor de huurder.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Herstelplan Alblasserdam” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de bestemming ‘Bedrijventerrein - 1’ met functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’.

Huurprijs
€ 995,- per maand (excl. BTW)

Informatie en bezichtiging
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag