Logo

Nieuwe Rijksweg 66-G

4128 BN Lexmond € 20.250,- per jaar
Foto's (24) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 102 m²
Bedrijfsruimte 170 m²

Omschrijving

Op bedrijventerrein De Bull in Lexmond bieden wij deze nette, turn-key bedrijfs-/kantoorruimte te huur aan. Het pand is mooi op de hoek van het gebouw gesitueerd. De ruimte is onderdeel van een rij soortgelijke bedrijfsunits. Het object is op meerdere manieren inzetbaar als opslag-/werk-/productieruimte in combinatie met kantoorruimte en/of showroom. Aan de zijkant van het pand is een verhard terrein, geschikt voor parkeren en laden/lossen. Ook aan de voorzijde van het pand zijn eigen parkeerplaatsen beschikbaar.

Oppervlakten:

Bedrijfsruimte:
- Begane grond 130 m²
- Etagevloer 40 m²

Kantoorruimte/Showroom:
- Begane grond 32 m²
- eerste verdieping 70 m²

Locatie:
De locatie is goed gelegen op het bedrijvenpark De Bull. Dit bedrijvenpark ligt langs de Nieuwe Rijksweg in Lexmond. De weg loopt parallel aan de Oude Rijksweg, de doorgaande weg in Lexmond. Het object is op circa 1 kilometer afstand gelegen van rijksweg A27 (2 á 3 min. rijden). In de nabije omgeving is er diverse (lichte) bedrijvigheid veelal in combinatie met een bedrijfswoning.

Bereikbaarheid:
De locatie heeft een goede bereikbaarheid ten opzichte van rijksweg A27. Via de uitvalswegen is rijksweg A27 met 2 á 3 autominuten te bereiken. De locatie is voor zowel particulier als vracht-verkeer goed toegankelijk. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is redelijk.

Parkeren:
Er zijn gemarkeerde parkeerplaatsen op het voorgelegen terrein. Op het omliggende terreintje zijn eveneens mogelijkheden voor parkeren dan wel opslag.

Bestemmingsplan:
Ter plaatse is het bestemmingsplan ‘Buitengebied Zederik’ van kracht. Het bestemmingsplan is goed-gekeurd door de gemeente Zederik op 29 juni 2015. In het bestemmingsplan heeft het onderhavige object de bestemming “Bedrijf”.
De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor: Bedrijven in de categorieën 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Meer informatie vindt u in het bestemmingsplan ‘Buitengebied Zederik’.

Nadere informatie:
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag