Logo

Maatwerk Nieuwbouw

4207 HX Gorinchem in overleg
Foto's (8) Pagina afdrukken

Oppervlakten

Bedrijfsruimte 5.000 m²

Omschrijving

Unieke gelegenheid voor uw maatwerk nieuwbouw bedrijfsobject op high-tech bedrijvenpark COMMERCE CENTRE A15 Gorinchem-Oost II: bedrijfslocatie met mogelijkheid voor bedrijfs-, kantoor-, of showroomruimte. Zie voor nadere informatie bijgaande brochure met enkele voorbeelden ten aanzien van architectuur en indeling. Bezoek ook de projectwebsite: www.cca15.nl

Ligging en bereikbaarheid
Bedrijfspark Gorinchem-Oost II ligt direct aan Rijksweg A15 en ligt op korte afstand van Knooppunt Gorinchem (A15-A27).
Aan de rand van het bedrijvenpark vormt een hoogwaardige landschapsinrichting de perfecte basis voor het realiseren van het door u gewenste bedrijfsobject. Of dit nu een kantoor-, bedrijfs-, of showroomruimte betreft: het is mogelijk!

Op de omliggende kavels zijn reeds hoogwaardige bedrijfsgebouwen gerealiseerd met high-tech gebruikers. Nabij de Evenementenhal Gorinchem gelegen; deze beurs- en congreslocatie trekt veel bezoekers naar bedrijventerrein Gorinchem-Oost II. Ten zuiden van het terrein wordt t.z.t. de nieuwe woonwijk Hoog Dalem gebouwd. De wijk is door middel van een fietsbrug verbonden met het bedrijvenpark. De locatie wordt aan twee kanten omsloten door water en kijkt aan de oostzijde uit over de griend. Het terrein krijgt een groene uitstraling door een zorgvuldige landschapsinrichting.

Parkeren
Het bedrijvenpark is voorzien van een brede laan die zorgt voor goede bereikbaarheid en verkeersafwikkeling. Op eigen terrein kan parkeergelegenheid naar eigen behoefte worden gerealiseerd.

Voordelen nieuwbouw:
• Pand kan naar eigen wens en inzicht worden ingericht
• Géén kosten koper (overdrachtsbelasting, notariskosten levering)
• Sommige geldverstrekkers geven bij nieuwbouw korting op de hypotheekrente
• Veelal casco-oplevering, derhalve geen sloop- en breekwerk
• Garanties op het geleverde werk
• Duurzaam en hoogwaardig materiaalgebruik
• Daardoor slechts zeer beperkt onderhoud in de eerste periode

Bekijk de uitgebreide brochure!
In de bijlage treft u de uitgebreide voorbeeldbrochure om u een idee te geven van de mogelijkheden. Heeft u vragen of wenst u een gesprek om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken? Zend uw naam en adresgegevens naar info@bmak.nl of bel naar(0183) 30 40 50.

Zie voor nadere informatie tevens de projectwebsite:
www.cca15.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag