Logo

Lorentzweg 30

2964 LN Groot-Ammers € 299.000,-
Foto's (14) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Bedrijfsruimte 350 m²

Omschrijving

In project Waterloop bieden wij een praktische bedrijfsruimte te koop aan. Het gaat hier om uniek aanbod, want dergelijke bedrijfsruimten in de regio zijn zeer schaars!
Het project is gerealiseerd in 2011 door Herkon BV en Stout BV. Het bedrijvenverzamelgebouw bestaat uit 14 stuks kleinschalige bedrijfsruimten en 4 stuks ‘zwevende’ kantoorruimten boven de
parkeerplaatsen. De beschikbare bedrijfsruimte is een combinatie van 3 geschakelde bedrijfsunits op de westelijke hoek van het gebouw. De nokhoogte van de bedrijfsruimte is 8 meter.

Indeling en oppervlakten
Begane grond
- bedrijfsruimte: circa 233 m²

Eerste verdieping
- betonnen etagevloer: circa 117 m²

Omschrijving ruimte
De bedrijfsruimte is gesitueerd op de hoek van het bedrijvencomplex, met toegangsmogelijkheden aan de voor? en achterzijde. De unit is in de basis casco uitgevoerd, echter wel voorzien van o.a.: meterkast met eigen nutsaansluitingen, 3 overheaddeuren (handbediend), 3 loopdeuren, betonnen etagevloer (250 kg/m²), houten trap en balustrade. Onder de trap naar de etagevloer zijn er al voorbereidingen getroffen voor het aanbrengen van een toiletruimte. De maximale vloerbelasting van de begane grond is 2.500 kg/m² en voor de etagevloer is dat maximaal 250 kg/m². Bij het bedrijfspand behoren in totaal 7 eigen parkeerplaatsen (aan voor? en achterzijde).

Bereikbaarheid en parkeren
Het bedrijventerrein Gelkenes West II is vanaf de provinciale weg N216 via de Wilgenweg bereikbaar. De autosnelwegen A15 en A27 liggen op ca. 15 respectievelijk 20 (auto)minuten rijden. Het Schoonhovense veer is binnen 5 (auto)minuten bereikbaar.
Bij de bedrijfsruimte zijn 7 gemarkeerde parkeerplaatsen exclusief beschikbaar.

Vraagprijs
€ 299.000,- kosten koper (excl. btw)

U bent welkom voor een bezichtiging!
Voor eventuele vragen en/of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag