Logo

Leeghwaterstraat 91-a

3364 AE Sliedrecht € 3.700,- per maand
Foto's (13) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Bedrijfsruimte 925 m²

Omschrijving

Een functioneel te gebruiken bedrijfshal op bedrijventerrein Nijverwaard in Sliedrecht bieden wij te huur aan. De bedrijfsruimte is toepasbaar als opslagruimte, maar is eveneens voor diverse doeleinden te gebruiken. In de hal is staat een portacabine, die is voorzien van een kleine kantoorruimte met toiletruimte en uitstortgootsteen. Het object maakt onderdeel uit van een complex met onder meer winkels als Carpet Right, BeterBed en Beddenreus. Laden en lossen kan probleemloos plaatsvinden direct vóór het pand. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Indeling en oppervlakten
Begane grond
- bedrijfshal/opslagruimte: circa 925 m²

Locatie
Het pand is op een fraaie locatie op het bedrijventerrein Nijverwaard gelegen, direct achter winkelketen Carpet Right. Op het bedrijventerrein – ook wel bekend als de woonboulevard van Sliedrecht – zijn diverse woonwinkels gevestigd. De bedrijfshal bevindt zich in een complex met winkels aan de voorzijde en pal aan de snelweg A15.

De locatie is goed bereikbaar en is op slechts 850 meter afstand gelegen van de op- en afritten van rijksweg A15 (Rotterdam - Gorinchem). Het treinstation van Sliedrecht en Baanhoek liggen op zo’n 1,4 resp. 1,8 kilometer afstand van de locatie.

Parkeren
Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving. Daarnaast is er ruimte voor laden/lossen direct voor het pand / de overheaddeur.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Nijverwaard” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de bestemming ‘detailhandel’. De voor ‘detailhandel’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- grootschalige detailhandel (tuincentra, bouwmarkten, meubelbedrijven, elektronicazaken);
- bedrijfsactiviteiten.

Huurprijs
€ 3.700,- per maand (excl. BTW)

Informatie en bezichtiging
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag