Logo

Industrieweg 6-b

4233 GA Ameide € 495,- per maand
Foto's (10) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Bedrijfsruimte 64 m²

Omschrijving

Aan de Industrieweg in Ameide bieden wij een kleinschalige, praktische bedrijfsruimte te huur aan. Het pand is goed geïsoleerd en goed toegankelijk via een brede, hoge overheaddeur met separatie loopdeur. De bedrijfsruimte leent zich uitstekend voor het gebruik als opslag-/magazijnruimte. Vóór het pand is er ruimte voor 2 parkeerplaatsen alsmede voor laden en lossen.

Oppervlakte
Begane grond
- bedrijfsruimte: circa 64 m²

Locatie
Het betreft een fraaie locatie te midden van diverse bedrijvigheid op de Industrieweg, tegen de dorpskern van Ameide aan. De locatie ligt op circa 10 minuten rijden van de op- en afritten van rijksweg A27 (afslag Meerkerk). Knooppunt Gorinchem (A15-A27) en knooppunt Everdingen (A2-A27) zijn vervolgens snel te bereiken.
Een bushalte ligt op loopafstand (circa 350 meter) van het pand, in het centrum van Ameide. Er is onder andere een busverbinding naar Utrecht.

Parkeren
Er zijn voor huurder 2 eigen parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeerplaatsen zijn direct vóór het pand gesitueerd (voor de overheaddeur).

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Kernen Zederik Geconsolideerd” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding ‘bedrijf t/m categorie 3.1’.
De voor ‘Bedrijventerrein’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: - bedrijven uit ten hoogste categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten; - bestaande detailhandel in volumineuze goederen; - detailhandelsbedrijven niet zijn toegestaan, met uitzondering van detailhandel die een normaal en ondergeschikt bestanddeel uitmaakt van de totale bedrijfsuitoefening;
Voor meer informatie over de bestemming, raadpleeg het bestemmingsplan.

Voorzieningen/installaties
? elektrisch bedienbare overheaddeur 4,00 x 4,30 m. (BxH)
- separate, afsluitbare loopdeur
? monoliet afgewerkte betonvloer v.v. coating
- volledig geïsoleerd met sandwichpanelen
- led lampen in bedrijfsruimte
- wandcontactdozen 230V
- krachtstroompunt 380V
? tussenmeter voor elektraverbruik
- gebruik van pantry en toilet in gezamenlijke ruimte

Huurprijs
€ 495,- per maand (excl. BTW)

U bent welkom voor een bezichtiging!
Voor eventuele vragen en/of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag