Logo

Industrieweg

4214 KZ Vuren € 185.000,- € 1.033,- per maand
Foto's (12) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 63 m²
Bedrijfsruimte 66 m²

Omschrijving

Kiezen voor Business Centrum De Zeiving Zuid in Vuren is kiezen voor een prachtig centraal gelegen werkomgeving. Een unieke kans! Op deze perfecte locatie wordt een Business Centrum bestaande uit 20 moderne bedrijfs-/kantoor-/showroomunits/garageboxen ontwikkeld.

De units worden casco opgeleverd, die eventueel onderling gekoppeld kunnen worden. Op deze wijze kunnen diverse oppervlakten gerealiseerd worden. Hierdoor heeft u alle vrijheid bij het indelen van uw unit en het kiezen van het uiteindelijke afwerkingsniveau.

Het is ook mogelijk om de overheaddeur (tegen meerprijs) te wijzigen naar een pui voorzien van ramen, zoals aangegeven op de artist-impressions of andersom. Op eigen wijze ondernemen! De bedrijfsunits varieren in grootte van 40 m² tot 130 m² vloeroppervlakte inclusief (entresol)vloeren, ideaal als showroom, kantoor of bedrijfsruimte te gebruiken.

Deze units zijn uitermate geschikt voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf die behoefte hebben aan een eigen bedrijfspand. Ideaal voor zzp-ers! Genoeg ruimte voor een schilder, elektricien, stukadoor, schoonmaker of loodgieter, maar ook voor bijvoorbeeld een administratiekantoor of opslag voor de autobranche is het een perfecte locatie.

Units en oppervlakten
Units 1 en 4
Bedrijfsruimte: 66 m²
Kantoor/showroom: 63 m²
Inclusief 3 parkeerplaatsen

Units 2 en 3
- bedrijfsruimte: 65 m²
- kantoor/showroom: 62 m²
Inclusief 3 parkeerplaatsen

Locatie
Business Centrum De Zeiving Zuid is gesitueerd op bedrijvenpark De Zeiving en ligt in de plaats Vuren (gemeente West Betuwe). Via de A15 en de A27 is de Zeiving goed bereikbaar. De locatie ligt aan de rand van het bedrijventerrein tegen de Waaldijk.

In de directe omgeving liggen Vuren en Leerdam. Steden zoals Gorinchem en Zaltbommel bieden op kleine en grote schaal alle denkbare voorzieningen. Ook bent u binnen een half uur in Utrecht, Rotterdam en Den Bosch en in drie kwartier in Amsterdam.

Koopprijzen en huurprijzen
Unit 1
VERKOCHT

Unit 2
VERKOCHT

Unit 3
VERKOCHT

Unit 4
Huur: € 1.033,33 per maand

Meer informatie?
Download de verkoop-/verhuurbrochure. Heeft u vragen, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Kijk ook op de site: www.dezeivingzuid.nl

Onderneem het in Vuren!

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag