Logo

Hakgriend 8-h

3371 KA Hardinxveld-Giessendam € 175.000,- vrij op naam
Foto's (5) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 56 m²
Bedrijfsruimte 60 m²

Omschrijving

Aan de Hakgriend in Hardinxveld-Giessendam wordt op bedrijventerrein Nieuweweg het representatieve, ruim opgezette bedrijfsverzamelgebouw ‘de Griendwerker’ ontwikkeld. Het nieuwbouwproject bestaat uit 19 bedrijfsunits gesitueerd in een U-vorm, met daartussen een bijzonder ruim terrein voor parkeren en manoeuvreren. De bedrijfsunits bestaan merendeels uit twee bouwlagen en variëren in oppervlakte. De units zijn uitermate geschikt voor opslag en/of lichte productie of assemblage op de begane grond, met kantoor en/of magazijn op de verdieping. Op de twee koppen van de bouwblokken worden 2 representatieve kantoor-/bedrijfsunits gerealiseerd, met moderne uitstraling en veel glaspuien in de gevels. In de twee hoeken achterin het complex zijn de grootste hallen van het verzamelgebouw gesitueerd.

Er zijn nog slechts 3 bedrijfsunits beschikbaar!

Oppervlakte
Unit 13:
- begane grond: circa 60 m²
- 1e verdieping: circa 56 m²

Oplevering
De units worden casco opgeleverd. Tot het casco behoort de fundering, de begane grondvloer, de verdiepingsvloer, de buitenwanden, de scheidende bouwmuren en het dak. De kosten van de invoeringen t.b.v. water, elektra en media-aansluiting tot in de meterkast zijn de in de koopsom inbegrepen. In het gebouw worden geen elektrische-, water- of verwarmingsinstallatie aangebracht.

Locatie
Bedrijfsverzamelgebouw ‘de Griendwerker’ wordt gerealiseerd op bedrijventerrein ‘Nieuweweg’, aan de Hakgriend, op een steenworp afstand van de op- en afritten van de rijksweg A15. Het project komt op het zogenaamde voormalige BAM-terrein aan de Hakgriend. Er zijn vergevorderde plannen om de Hakgriend door te trekken tot aan de Parallelweg, waardoor en nieuwe verbindingsweg ontstaat. Via de Hakgriend en de Nieuweweg is rijksweg A15 (Rotterdam – Nijmegen) binnen een enkele minuut bereikbaar. Knooppunt Gorinchem (A15 – A27) is bereikbaar in ca. 6 autominuten. Via het openbaar vervoer is de locatie via een busverbinding bereikbaar. Een bushalte ligt op loopafstand aan de Nieuweweg. Ook het treinstation ligt op loop-/fietsafstand.

Ter plaatse is het bestemmingsplan “Hardinxveld-Giessendam, bebouwd gebied” van kracht. De planlocatie heeft de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 2’.
De voor ‘Bedrijventerrein’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- bedrijven tot en met categorie 2, of welke naar aard en omvang daaraan gelijk te stellen zijn;
- bedrijfsgebonden kantoorruimte (ten hoogste 50%, maximaal 3.000 m²);
- zelfstandige kantoren (maximaal 1.000 m²)

Vereniging van Eigenaars
Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gesplitst in appartementsrechten. Bij de splitsing wordt een Vereniging van Eigenaars opgericht. De vereniging is onder meer verantwoordelijk voor de opstalverzekering, het dagelijks onderhoud en een meerjaren onderhoudsplanning. De oprichting van de vereniging is in handen van een professionele vastgoedbeheerder. Bij levering van een bedrijfsunit wordt door kopers een bedrag van € 250,- gestort in de algemene reserve.

Koopsom
Unit 13: € 175.000,- vrij op naam, exclusief btw

Meer informatie?
Download de verkoopbrochure. Heeft u vragen, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl.

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag