Logo

Haarweg 19

4205 NC Gorinchem € 419.000,-
Foto's (26) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Bedrijfsruimte 233 m²
Oppervlakte perceel 1.910 m²

Omschrijving

VERKOCHT o.v.
Een authentieke (te renoveren of nieuw te bouwen) woonboerderij op een riant perceel (1.910 m²) met mogelijkheid voor wonen/werken!
Op dit moment ligt het object in het buitengebied van Gorinchem, straks verrijst op de weilanden tegenover de woning het nieuwe bedrijventerrein De Groote Haar. Het bestemmingsplan biedt ruimte om op het te verkopen perceel tevens wonen en werken te combineren. Zie de bestemmingsplangegevens voor alle details.

Indeling object
Via de hoofdentree (4,50 m²) in het midden van de woning zijn zowel de keuken en de woonkamer bereikbaar, evenals via een vaste trapopgang de (hooi)zolderruimte (52 m²).

De keuken (12 m²) is eenvoudig van opzet en is voorzien van een klein keukenblokje. De keuken grenst aan de voormalige stalruimte (55 m²) aan de achterzijde van de boerderij. Hier is tevens een toiletruimte en separate doucheruimte incl. wasmachine-aansluiting. De stalruimte is toegankelijk via een tweetal openslaande houten deuren.

De knusse en lichte woonkamer (15 m²) is voorzien van een gashaard. Via de woonkamer is tevens slaapkamer 1 (12 m²) toegankelijk. Via de zolder zijn slaapkamer 2 (10 m²) en slaapkamer 3 (9 m²) toegankelijk.

Het voorhuis bestaat uit een tweetal kleine huisjes, welke in het verleden werden verhuurd. Sinds medio de jaren ’60 zijn deze niet meer in gebruik. De huisjes hebben een begane grond van 28 m² en 32 m² en elk een eigen trapopgang naar de ruimte op de 1e etage van 25 m² en 25 m². Deze huisjes verkeren in zeer matige staat van onderhoud en dienen geheel te worden gerenoveerd.

Achter de woning liggen de houten schuurruimten (170 m²) en de stenen garage (63 m²). Deze zijn in gebruik geweest als fruitopslag en als garage. De omliggende tuin is groen ingericht en deels als moestuin in gebruik. Eén oude notenboom betreft een (gemeentelijk) beeldbepalende boom.

Kortom: een bijzonder object met veel mogelijkheden, inclusief wonen/werken!

Kenmerken object
• Authentieke woonboerderij, te renoveren of geschikt voor nieuwbouw
• Ruim perceel van 1.910 m²
• Fraaie tuinaanleg en diverse fruitbomen
• Mogelijkheid tot combineren wonen/werken
• Grote schuurruimte en garage achter de woning
• Bouwjaar omstreeks 1870, deels vernieuwd omstreeks 1955-1970

Ligging
Het object ligt aan de noordzijde van Gorinchem, in de nabije omgeving staan overwegend vrijstaande woningen, al dan niet met bedrijfsruimten. Ten noorden van het object zal bedrijventerrein De Groote Haar worden ontwikkeld. Op circa 5 resp. 10 autominuten zijn alle winkelvoorzieningen beschikbaar in winkelcentrum Piazza Center resp. de binnenstad van Gorcum.
Gorinchem is een gezellige vestingstad aan de Merwede, met een goed bewaard historisch stadscentrum met goede winkelstand, bruisende horeca, een bioscoop, zwembad, scholen, woonboulevard, diverse grote winkelcentra en alle wenselijke maatschappelijke voorzieningen.

Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar per auto. De Haarweg is een doorgaande secundaire weg tussen Bedrijventerrein Papland en het dorp Schelluinen.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het Bestemmingsplan ‘Gorinchem-Noord’ onherroepelijk verklaard. Conform dit bestemmingsplan rust op het onderhavige perceel de bestemming: ‘Wonen’ met functieaanduiding ‘bedrijf aan huis’.
Zie de bestemmingsplangegevens in de brochure voor alle details rondom de mogelijkheden voor wonen en werken aan huis.

Vraagprijs
€ 419.000,- kosten koper (verkocht o.v.)

Bijzonderheden
In de koopakte zal, vanwege de staat en de leeftijd van de onroerende zaak, een zgn. ouderdomsclausule worden opgenomen. In deze ouderdomsclausule wordt de koper erop gewezen dat de woning een dusdanige leeftijd heeft en dat de eisen die aan de (bouw)kwaliteit van de woning gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Koper verklaart uitdrukkelijk op de hoogte te zijn van de renovatiebehoefte van onderhavig object.

U bent welkom voor een bezichtiging!
Voor eventuele vragen en/of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Collegiale verkoop. Deze verkoop geschiedt in collegialiteit met Bakker Rentmeesters BV.

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag