Logo

Gildenstraat 34

4143 HS Leerdam € 946.000,-
Foto's (20) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 29 m²
Bedrijfsruimte 925 m²
Oppervlakte perceel 2.100 m²
Terrein 850 m²

Omschrijving

In Leerdam op bedrijventerrein Nieuw Schaik beiden wij dit vrijstaande en opvallende bedrijfsobject te koop en te huur aan. Het object bestaat uit een hoogwaardige showroom met brede front en functionele werkplaats. Het geheel staat op een ruime kavel, grotendeels voorzien van hekwerk met schuifpoort. De locatie is gesitueerd op een T-splitsing van de Gildenstraat en Ambachtstraat en valt zodoende pontificaal in het zicht. De fraaie locatie leent zich uitstekend voor een autobedrijf dan wel een soortgelijke functie.

Op dit moment is de gehele locatie in gebruik als auto-/garagebedrijf met ruime parkeergelegenheid. Overname van inventaris is bespreekbaar! Het pand kan zodoende uitstekend in gebruik worden genomen als autobedrijf o.i.d. Alternatieve mogelijkheden voor bijvoorbeeld productie-/ en of opslag zijn eveneens goed. Het pand is direct te aanvaarden! INRUIL VAN UW EIGEN PAND IS BESPREEKBAAR.

Indeling en oppervlakten
Bedrijfsruimte
- showroom: circa 625 m²
- werkplaats: circa 300 m²

Kantoorruimte
- begane grond: circa 29 m²

Buitenruimte
- buitenterrein / bouwkavel: circa 1.000 m² (rechterzijde)

Bereikbaarheid en parkeren
De bereikbaarheid van het object per (vracht-) auto is goed. De afrit Leerdam/Vuren vanaf rijksweg A15 ligt op circa 10 autominuten afstand. Vanaf deze oprit ligt het knooppunt Gorinchem (rijkswegen A15 en A27) op circa 10 autominuten afstand. Eveneens snel te bereiken is rijksweg A2, circa 8 autominuten vanaf het object. Parkeren kan op eigen terrein, er is ruime parkeergelegenheid beschikbaar rondom het object.

Locatie
Het object is gelegen in de gemeente Leerdam, op bedrijventerrein Nieuw Schaik. Er worden in Leerdam nog ca. 1.000 woningen gebouw; voor de markt zit er dus veel potentie in om een automobielbedrijf te vestigen. Daarnaast zijn er zo'n 5 autobedrijven in de afgelopen tijd dicht gegaan in Leerdam. Er is dus plek voor een goed georganiseerd universeel autobedrijf met compleet ingerichte werkplaats waar u als ondernemer zo kunt starten! De showroom biedt plaats voor zo'n 40 auto's die overdekt tentoongesteld kunnen worden.

Vraagprijs
€ 946.000,- k.k. (excl. BTW)

Huurprijs
€ 63.000,- per jaar (excl. BTW)

Welkom voor een bezichtiging!
Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag