Logo

Galvaniweg 9

4207 HL Gorinchem € 3.125,- per maand
Foto's (33) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 124 m²
Bedrijfsruimte 435 m²

Omschrijving

Zeer goed gelegen bedrijfsruimte met kantoor en parkeerplaatsen. Op enkele minuten rijden vanaf rijksweg A15 ligt op het bedrijventerrein Oost I ligt deze fraaie bedrijfsruimte met kantoor. De kantoorruimte is verdeeld over 2 lagen en verkeert in nette staat. De bedrijfsruimte heeft een goede hoogte en maximale vloerbelasting. De locatie heeft een goede ligging op het bedrijventerrein. Bij het pand zijn 5 eigen parkeerplaatsen beschikbaar.

Oppervlakten
Kantoorruimte
- begane grond: circa 62 m²
- eerste verdieping: circa 62 m²

Bedrijfsruimte
- begane grond: circa 435 m²

Locatie
Het object is goed gelegen aan de Galvaniweg op het bedrijventerrein Gorinchem-Oost. Deze weg vormt de doorgaande route over het bedrijventerrein, direct toegankelijk vanaf de Newtonweg. Het bedrijventerrein ligt pal langs de rijksweg A15 in de onmiddellijke nabijheid van de afslag Gorinchem Oost / Arkel. De bebouwing in de nabijheid bestaat uit overwegend bedrijfspanden met kantoor-ruimte en tevens vrijstaande kantoorpanden.

Parkeren
Op eigen terrein is voorzien in een 5-tal parkeerplaatsen welke behoren bij het object. Het voorterrein is tevens te gebruiken voor laden en lossen.

Bestemmingsplan
Ter plaatse geldt het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein en stationsomgeving’, vastgesteld op 26 juni 2014.
Hierin heeft het object de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met aanvullende functieaanduidingen ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’ en o.a. ‘specifieke vorm van bedrijf – afwijkende gebruiksregels’ en is daarmee geschikt voor onderstaande functies:
a. bedrijven in de categorieën 1 tot en met 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;
b. bij de bedrijven behorende ondergeschikte kantoren.

Huurprijs
€ 37.500,- per jaar (excl. BTW)

Nadere informatie
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt u voor een bezichtiging contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag