Logo

Energieweg 39

4231 DJ Meerkerk € 55,- per m² per jaar
Foto's (9) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Bedrijfsruimte 1.500 m²

Omschrijving

In een markant en representatief bedrijfs-/kantoorgebouw, bieden wij een logistieke bedrijfsruimte te huur aan. De bedrijfsruimte is voorzien van diverse overheaddeuren op maaiveldhoogte en een laadkuil met 2 laaddocks (gezamenlijk gebruik met medehuurders). De ruimte maakt onderdeel uit van een gebouw met bijzondere architectuur i.c.m. een hoogwaardig opleveringsniveau.

In het gebouw zijn onder meer huurders Avres en CF Groep gevestigd, die eveneens een gedeelte bedrijfsruimte tot haar beschikking heeft. Het beschikbare deel bestaat uit ca. 500 m² bedrijfsruimte begane grond en 1.000 m² opslagruimte op de entresolvloer. Door de ligging op korte afstand van de aansluiting op de A27 en de doorgaande routes naar het achterland is het complex uitstekend bereikbaar.

De locatie op het bedrijventerrein Meerkerk IV is aantrekkelijk gesitueerd aan de doorgaande route, uitstekend toegankelijk eveneens voor vrachtverkeer. Aan de voor- als achterzijde van het complex zijn parkeerfaciliteiten gerealiseerd, goed bereikbaar voor gebruiker als bezoeker.

Indeling en oppervlakten
Bedrijfsruimte
- begane grond: circa 500 m²
- entresolvloer: circa 1.000 m²
*De oppervlakte van de laadkuil en expeditie ruimte wordt naar rato berekend

Omschrijving ruimte
Het object is deugdelijk gebouwd in 2008 met gebruikmaking van hoogwaardige en duurzame materialen en het toepassen van hoogwaardige technische installaties. De bouwkundige status van de bedrijfsruimte is min of meer traditioneel gebouwd dat uitstekend voldoet aan het beoogd gebruik: logistieke doeleinden. De bedrijfsruimte heeft een hoogte van ca. 11 m1 en de maximale vloerbelasting bedraagt 2.500 kg/m². Het laaddock heeft een oppervlakte van ca. 273 m² en is geschikt voor twee vrachtauto’s. Het ‘dak’ van de laadkuil is uitgevoerd als entresolvloer in de bedrijfshal. Hiervan is de maximale vloerbelasting 1.000 kg/m². Er is daglicht-toetreding d.m.v. vensters in de zijgevel en transparante rookluiken in het dak. Vloerverwarming als hoofdverwarming voorkomt hinder van heaters en stofverplaatsing in het magazijn.

Ligging
Het object is gelegen aan de rand van het bedrijventerrein ‘Meerkerk IV’ te Meerkerk. Dit betreft het nieuwste bedrijventerrein in Meerkerk. De locatie ligt op een zichtlocatie, langs rijksweg A27. De toegang van de bedrijfsruimte ligt aan de achterzijde van het object.

Huurprijs
Begane grond: € 55/m² per jaar (excl. BTW)
Entresolvloer: € 40,-/m² per jaar (excl. BTW)

Welkom voor een bezichtiging!
Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag