Logo

Energieweg 39

4231 DJ Meerkerk € 2.500,- per maand
verhuurd
Foto's (11) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Bedrijfsruimte 737 m²

Omschrijving

In een markant en representatief bedrijfs-/kantoorgebouw, wordt een forse entresolvloer van ca. 624 m² op de eerste verdieping te huur aangeboden.

De entresolvloer is van beton, met een maximale vloerbelasting van 1.000 kg/m². Deze ruimte is uitermate geschikt voor statische opslagdoeleinden.

Het bedrijfsgebouw is toegankelijk via een gezamenlijke laadkuil met 2 dockshelters en via het maaiveld. De gezamenlijke, inpandige verkeersruimte is te gebruiken voor laden en lossen.
De entresolvloer is niet zelfstandig toegankelijk en afsluitbaar. De voorgenomen activiteiten zijn altijd in overleg met de hoofdgebruiker CF Groep.

Door de ligging op korte afstand van de aansluiting op de A27 en de doorgaande routes naar het achterland is het complex uitstekend bereikbaar.

Oppervlakten (circa)
Entresolvloer (1e etage): 624 m²
Laadkuil: 58 m² (aandeel in het geheel van 273 m²)
Expeditieruimte: 55 m² (aandeel in het geheel van 258 m²)
Totaal: 737 m²

Locatie
De locatie op het bedrijventerrein Meerkerk IV is aantrekkelijk: het object is gesitueerd aan rand van het bedrijventerrein, aan de doorgaande route, uitstekend toegankelijk eveneens voor vrachtverkeer. Dit betreft het nieuwste bedrijventerrein in Meerkerk. Het gebouw ligt op een prominente zichtlocatie, langs rijksweg A27. De toegang van de bedrijfsruimte is via een laadkuil en via het maaiveld, gelegen aan de achterzijde van het object.
Aan de voor- als achterzijde van het complex zijn parkeerfaciliteiten gerealiseerd, goed bereikbaar voor gebruiker als bezoeker.

Voorzieningen en installaties
- elektrisch bedienbare overheaddeuren
- gezamenlijk loadingdock met 2 levellers
- tl-verlichtingslijnen in de bedrijfsruimte
- natuurlijke lichttoetreding via lichtstraten/rookluiken in het dak
- verwarming
- maximale vloerbelasting entresolvloer 1.000 kg/m²
- toiletvoorziening, gezamenlijk te gebruiken

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het Bestemmingsplan ‘Kernen Zederik’ van kracht. In het bestemmingsplan heeft het onderhavige object de bestemming “Bedrijventerrein – Meerkerk 4”.

De voor 'Bedrijventerrein – Meerkerk 4' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
• ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.1': bedrijven uit ten hoogste categorie 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
• detailhandelsbedrijven niet zijn toegestaan, met uitzondering van detailhandel die een normaal en ondergeschikt bestanddeel uitmaakt van de totale bedrijfsuitoefening;
• ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - tuin en parkeren' is uitsluitend gebruik ten behoeve van een tuin en parkeren met een groene uitstraling toegestaan met dien verstande dat ten hoogste 50% van de desbetreffende gronden voor parkeren mag worden gebruikt en per bedrijf maximaal 2 in- of uitritten zijn toegestaan;
• bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, water, nutsvoorzieningen, verkeersvoorzieningen (waaronder (ontsluitings)wegen), parkeervoorzieningen en laad- en losvoorzieningen.

Zie voor nadere informatie de website van Ruimtelijke plannen.

Huurprijs
€ 2.500,- per maand, exclusief btw

Servicekosten
€ 1,- per m² per jaar. De vergoeding bestaat onder meer uit het volgende:
- onderhoud technische installaties
- onderhoud groenvoorziening terrein en voorgevel
- onderhoud bedrijfsdeuren en toegangscontrolesysteem
- onderhoud brandmeldinstallatie, brandhaspels en blussers
- divers klein onderhoud
- administratiekosten
Er zal een nader te bepalen voorschot in rekening worden gebracht voor de levering van gas, water en elektra

Huurtermijn
2 jaar, tot uiterlijk 31 december 2024.

Nadere informatie en bezichtiging
In bijgaande brochure treft u alle informatie incl. plattegrondtekening aan.
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag