Logo

Energieweg 3-G

4231 DJ Meerkerk € 145.000,- € 875,- per maand
Foto's (16) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 92 m²
Bedrijfsruimte 96 m²

Omschrijving

Bent u startend ondernemer, ZZP’er of heeft u simpelweg behoefte aan opslag-/productieruimte?
Dan bent u aan het juiste adres bij bedrijvenverzamelgebouw ‘De Bogerd’ aan de Energieweg in Meerkerk!

In het verzamelgebouw bieden wij een functionele bedrijfsunit te huur en te koop aan. De bedrijfsruimte heeft een magazijn-/opslagfunctie voor de begane grond en de etagevloer is uitstekend te gebruiken als kantoorruimte/showroom. Bij de bouw van het complex is gebruik gemaakt van duurzame materialen en goede technische voorzieningen.

Indeling en oppervlakten
Begane grond
- bedrijfsruimte (met toiletruimte): circa 96 m²

Eerste verdieping
- betonnen etagevloer (met toiletruimte): circa 92 m²

Omschrijving ruimte
De bedrijfsunit is toegankelijk via een eigen loopdeur en een elektrische overheaddeur. Op de begane grond is een toiletruimte aanwezig en een houten steektrap naar de etagevloer. Er zijn rondom diverse wandcontactdozen 230V aangebracht en er is krachtstroom aanwezig. De etagevloer is eveneens voorzien van een toiletruimte en is verder in casco-staat. De etagevloer is ideaal te gebruiken als opslagruimte, maar kan eveneens afgebouwd worden als kantoorruimte/showroom. De panden zijn allemaal afgewerkt met hoogwaardig isolatiemateriaal. Bij verhuur kunnen er in overleg huurdersspecifieke voorzieningen worden aangebracht.

Locatie
De locatie is goed gelegen op het bedrijventerrein Meerkerk, direct ontsloten op de hoofdroute over het bedrijventerrein. Het bedrijvenverzamelgebouw ligt te midden van bedrijfsmatige objecten welke veelal in gebruik zijn t.b.v. productie-, opslag- en distributiedoeleinden. Ook zijn er enkele auto- en vrachtwagenbedrijven gevestigd. De bereikbaarheid is goed vanaf de rijksweg A27 en vanuit de diverse toegangswegen uit de omliggende dorpen.

Parkeren
Er zijn in totaal 2 (eigen) gemarkeerde parkeerplaatsen beschikbaar (v.v. stoeptegel met nummer).

Huurprijs
€ 875,- per maand (excl. BTW)

Vraagprijs
€ 145.000,- kosten koper

U bent welkom voor een bezichtiging!
Voor eventuele vragen en/of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag