Logo

Energieweg 21

4231 DJ Meerkerk € 114.000,- per jaar
Foto's (28) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 609 m²
Bedrijfsruimte 1.110 m²

Omschrijving

Aan de doorgaande weg over het bedrijventerrein bieden wij deze bedrijfslocatie bestaande uit kantoorruimte over 2 lagen en een naastgelegen bedrijfsruimte. Aan de voorzijde van het object, ter hoogte van het kantoorgedeelte, is eigen parkeergelegenheid beschikbaar. De bedrijfsruimte is toegankelijk via een 5-tal overheaddeuren.

Een deel van de kantoorruimte op de 1e etage is nog niet nader afgewerkt. Dit gedeelte zou door een huurder bijvoorbeeld ingericht kunnen worden als showroom, vergaderruimten en/of magazijn.

Locatie
Het object is gunstig gelegen op het bedrijventerrein Meerkerk, direct ontsloten op de hoofdroute over het bedrijventerrein. Het bedrijvenverzamelgebouw ligt te midden van bedrijfsmatige objecten welke veelal in gebruik zijn t.b.v. productie-, opslag- en distributiedoeleinden. Ook zijn er enkele auto- en vrachtwagenbedrijven gevestigd. De bereikbaarheid is goed vanaf de rijksweg A27 en vanuit de diverse toegangswegen uit de omliggende dorpen.

Oppervlakten
Bedrijfsruimte
-Bedrijfsruimte begane grond 980 m²
-Magazijnruimte 26 m²
-Kantine/wasruimte/verkeerszone/miva 105 m²

Kantoorruimte
-Begane grond 179 m²
-1e Verdieping 124 m²
-Archiefruimte 21 m²
-Casco kantoor/showroom voorzijde 105 m²
-Casco kantoor/showroom inbouw 180 m²

Parkeren
Op eigen terrein zijn parkeerplaatsen voor personenauto’s beschikbaar. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen op de openbare weg.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Kernen Zederik Geconsolideerd” van kracht. Het onderhavige perceel is aangewezen als ‘Bedrijventerrein’ en bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.2.
Als bijlage zijn de bestemmingsregels bijgevoegd. Hierin staan de mogelijkheden binnen de bestemming ‘Bedrijventerrein’ beschreven.
Verder wordt verwezen naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Huurprijs
€114.000,- per jaar exclusief btw

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Aanvaarding in overleg

Nadere informatie
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt u voor een bezichtiging contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag