Logo

Energieweg 17-h-i

4143 HK Leerdam € 245.000,-
Foto's (20) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 100 m²
Bedrijfsruimte 100 m²
Oppervlakte perceel 180 m²

Omschrijving

Uniek aanbod: functionele bedrijfs-/kantoorunit op de kopse kant van een verzamelgebouw met diverse units. De ligging op de kopse kant van het gebouw zorgt voor een perfecte zichtlocatie vanaf de doorgaande weg over het bedrijventerrein Nieuw Schaik. De ruimte leent zich voor diverse activiteiten als bijv. opslagruimte en/of werkplaats in combinatie met kantoorruimte. Direct voor het pand zijn er in totaal 6 eigen (gemarkeerde) parkeerplaatsen gelegen.

Oppervlakten
Begane grond
- bedrijfsruimte/werkplaats: circa 100 m²

Eerste verdieping
- kantoor-/opslagruimte: circa 100 m²

Locatie
Het pand is gelegen op bedrijventerrein Nieuw Schaik. Het bedrijventerrein is circa 59 hectare groot en kent een diversiteit aan gevestigde bedrijven. Het pand heeft een uitstekende ligging langs de doorgaande weg (Energieweg) over het bedrijventerrein. Het pand maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw met kleinschalige bedrijfsunits.

De bereikbaarheid van de locatie is goed. Leerdam ligt te midden van de rijkswegdriehoek A2, A15 en A27. Via provinciale wegen zijn nabijgelegen dorpen goed bereikbaar als ook de verbinding naar de genoemde rijkswegen. Leerdam is met het openbaar vervoer (trein en bus) ook goed bereikbaar.

Parkeren
Bij het pand zijn totaal 6 toegewezen parkeerplaatsen beschikbaar (op eigen grond). De gemarkeerde parkeerplaatsen zijn direct voor het pand gelegen.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “bedrijventerrein Nieuw Schaik” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de enkelbestemming ‘bedrijventerrein’. De ruimte is onder meer bestemd voor:
- bedrijven van categorie 1 t/m 3.2;
- productiegeboden detailhandel;
- detailhandel door handelsbedrijven in de vorm van magazijnverkopen, niet meer dan 4 keer per jaar gedurende 2 achtereenvolgende dagen;
- internetwinkels.

Vraagprijs
€ 245.000,- kosten koper

Opmerkingen
- Er is geen sprake van een Vereniging van Eigenaren
- De toegangsweg naar het verzamelgebouw betreft een mandelige weg

U bent welkom voor een bezichtiging!
Voor eventuele vragen en/of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag