Logo

Energieweg 17-h

4143 HK Leerdam € 135.000,-
Foto's (18) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 50 m²
Bedrijfsruimte 50 m²
Oppervlakte perceel 90 m²

Omschrijving

Uniek aanbod: 2 functionele bedrijfs-/kantoorunits op de kopse kant van een verzamelgebouw met diverse units. De ligging op de kopse kant van het gebouw zorgt voor een perfecte zichtlocatie vanaf de doorgaande weg over het bedrijventerrein Nieuw Schaik. De units lenen zich voor diverse activiteiten als bijv. opslagruimte en/of werkplaats in combinatie met kantoorruimte. Direct voor het pand zijn er per unit totaal 3 eigen (gemarkeerde) parkeerplaatsen gelegen. De units zijn in de basis casco+, maar kunnen desgewenst worden afgebouwd tegen meerprijs.

Oppervlakten
Energieweg 17h
- Begane grond: bedrijfsruimte/showroom ca. 50 m²
- Eerste verdieping: kantoor-/opslagruimte ca. 50 m²

Energieweg 17i
- Begane grond: bedrijfsruimte/showroom ca. 50 m²
- Eerste verdieping: kantoor-/opslagruimte ca. 50 m²

Per bedrijfsunit: 56 m² (eigen grond)
3 parkeerplaatsen: 34 m² (eigen grond)

Locatie
De objecten zijn gelegen op bedrijventerrein Nieuw Schaik. Het bedrijventerrein is circa 59 hectare groot en kent een diversiteit aan gevestigde bedrijven. De panden hebben een uitstekende ligging langs de doorgaande weg (Energieweg) over het bedrijventerrein. De panden maken onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw met kleinschalige bedrijfsunits. De bereikbaarheid van de locatie is goed. Leerdam ligt te midden van de rijkswegdriehoek A2, A15 en A27. Via provinciale wegen zijn nabijgelegen dorpen goed bereikbaar als ook de verbinding naar de genoemde rijkswegen. Leerdam is met het openbaar vervoer (trein en bus) ook goed bereikbaar.

Parkeren
Per object zijn er 3 toegewezen parkeerplaatsen beschikbaar (op eigen grond). De gemarkeerde parkeerplaatsen zijn direct voor de panden gelegen.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “bedrijventerrein Nieuw Schaik” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de enkelbestemming ‘bedrijventerrein’. De ruimte is onder meer bestemd voor:
- bedrijven van categorie 1 t/m 3.2;
- productiegeboden detailhandel;
- detailhandel door handelsbedrijven in de vorm van magazijnverkopen, niet meer dan 4 keer per jaar gedurende 2 achtereenvolgende dagen;
- internetwinkels.

Vraagprijs
Energieweg 17h: € 135.000,- k.k.
Energieweg 17i: € 135.000,- k.k.

Nadere informatie
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt u voor een bezichtiging contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag