Logo

Edisonweg 9

4207 HE Gorinchem in overleg
Foto's (23) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 635 m²
Bedrijfsruimte 2.880 m²
In units v.a. 500 m²

Omschrijving

In ons aanbod hebben wij een mooi en vrijstaand bedrijfsobject op bedrijventerrein Gorinchem-Oost te huur. De bedrijfshal is gebouwd omstreeks 1995 en de kantoorruimte is in 2000 bijgebouwd. Het geheel verkeert in nette staat. De bedrijfsruimte is totaal zo’n 3.000 m² groot en is voor uiteenlopende bedrijfsactiviteiten geschikt. De hal is voorzien van 4 bovenloopkranen met een maximale draagkracht van 3,2 ton per kraan.
Het omliggende terrein is aangelegd als parkeerruimte, laad-losruimte en fraaie tuin. Het pand is gelegen op een ruim perceel van 5.070 m². De locatie heeft een goede bereikbaarheid, gezien de korte afstand tot afslag Gorinchem-Oost (rijksweg A15).

Oppervlakten
Bedrijfsruimte 2.800 m² (deelverhuur bespreekbaar!)
Bedrijfsruimte (laag) 80 m²

Kantine- en kantoorruimte begane grond: 255 m²
Kantoorruimte 1e etage: 380 m²

Eigenschappen en voorzieningen
- vrije hoogte 6,70 meter
- hoogte onder de kraanbanen 5,40 meter
- maximale vloerbelasting 5.000 kg/m²
- 4 enkelligger bovenloopkranen (3.2 ton per kraan)
- elektravoorzieningen 230V + 380V
- ringverwarming d.m.v. heaters
- TL-verlichting en halogeenlampen
- 3 elektrisch bedienbare overheaddeuren
- brandpreventiemiddelen en brandmeldinstallatie
- ringleiding voor perslucht
- was-/kleedruimte
- diverse sanitaire ruimten
- CV met radiatoren in de kantoorruimte
- kabelgoten
- airconditioning in diverse ruimten

Bereikbaarheid en parkeren
Het bedrijfsobject heeft een goede ligging op het bedrijventerrein Gorinchem-Oost. Het pand ligt langs de doorgaande weg over het bedrijventerrein. Het bedrijventerrein heeft een goede (logistieke) ligging gezien de korte afstand tot rijksweg A15. De omliggende bebouwing is zeer divers, het terrein huisvest derhalve een diversiteit aan bedrijven.
Het object is gunstig gelegen op het goed verzorgde bedrijventerrein Oost I te Gorinchem, in de onmiddellijke nabijheid van rijksweg A15. Deze rijksweg is binnen enkele autominuten bereikbaar, van waaruit aansluitend rijkswegen A27 (knooppunt Gorinchem) en A2 (knooppunt Deil) binnen 5 respectievelijk 10 autominuten bereikbaar zijn. Zowel voor vrachtverkeer als personenauto’s is de bereikbaarheid derhalve uitstekend.
Op korte afstand van een tweetal winkelcentra met diverse supermarkten, horecagelegenheden en bijbehorende satellietwinkels.

Parkeren bij het object is goed mogelijk. Op het omliggende terrein zijn meerdere parkeerplaatsen beschikbaar. Aan de noord/oostkant van het pand is een parkeerstrook (voor personenauto’s).

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen en stationsomgeving’ van kracht. Het bestemmingsplan is vastgesteld op 26 juni 2014 door de gemeente Gorinchem. In het bestemmingsplan heeft het onderhavige object de bestemming ‘Bedrijventerrein’ en de functieaanduidingen ‘bedrijven tot en met categorie 3.2’ en ’specifieke vorm van bedrijf – afwijkende gebruiksregels’.
De voor ‘bedrijventerrein’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de categorie 1 t/m 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;
- bij de bedrijven behorende ondergeschikte kantoren.

De functieaanduiding ‘specifieke vorm van bedrijf – afwijkende gebruiksregels’ is eventueel aan de orde bij het aanvragen van een omgevingsvergunning (zie artikel 4.52 van het bestemmingsplan).
De toegestane maximum bouwhoogte is 9,00 meter.
Het bebouwingspercentage is 70% van het bouwvlak.
Voor verdere toelichting zie de relevante delen uit Bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen’.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag
Deelverhuur van de bedrijfsruimte is bespreekbaar

Informatie en bezichtiging
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag