Logo

Edisonweg 9

4207 HE Gorinchem € 55,- per m² per jaar
Foto's (10) Pagina afdrukken

Oppervlakten

Bedrijfsruimte 2.880 m²
In units v.a. 500 m²

Omschrijving

In ons aanbod hebben wij een mooi en vrijstaand bedrijfsobject op bedrijventerrein Gorinchem-Oost te huur. De bedrijfshal is gebouwd omstreeks 1995. Het geheel verkeert in nette staat. De bedrijfsruimte is totaal zo’n 3.000 m² groot en is voor uiteenlopende bedrijfsactiviteiten geschikt. De hal is voorzien van 4 bovenloopkranen met een maximale draagkracht van 3,2 ton per kraan.
Het omliggende terrein is aangelegd als parkeerruimte, laad-losruimte en fraaie tuin. Het pand is gelegen op een ruim perceel van 5.070 m². De locatie heeft een goede bereikbaarheid, gezien de korte afstand tot afslag Gorinchem-Oost (rijksweg A15).

Tijdelijke verhuur en/of deelverhuur is bespreekbaar met de verhuurder. Informeer naar de mogelijkheden!

Indeling en oppervlakten
Bedrijfsruimte
- begane grond: circa 2.800 m² (deelverhuur is bespreekbaar!)
- begane grond: circa 80 m² (inbouwruimte)

Optioneel is kantoor- en/of kantineruimte bij te huren.

Locatie
Het bedrijfsobject heeft een goede ligging op het bedrijventerrein Gorinchem-Oost. Het pand ligt langs de doorgaande weg over het bedrijventerrein. Het bedrijventerrein heeft een goede (logistieke) ligging gezien de korte afstand tot rijksweg A15. De omliggende bebouwing is zeer divers, het terrein huisvest derhalve een diversiteit aan bedrijven.

Het object is gunstig gelegen op het goed verzorgde bedrijventerrein Oost I te Gorinchem, in de onmiddellijke nabijheid van rijksweg A15. Deze rijksweg is binnen enkele autominuten bereikbaar, van waaruit aansluitend rijkswegen A27 (knooppunt Gorinchem) en A2 (knooppunt Deil) binnen 5 respectievelijk 10 autominuten bereikbaar zijn. Zowel voor vrachtverkeer als personenauto’s is de bereikbaarheid derhalve uitstekend.

Parkeren
Parkeren bij het object is goed mogelijk. Op het omliggende terrein zijn meerdere parkeerplaatsen beschikbaar. Aan de noord/oostkant van het pand is een parkeerstrook (voor personenauto’s).

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen en stationsomgeving’ van kracht. Het bestemmingsplan is vastgesteld op 26 juni 2014 door de gemeente Gorinchem. In het bestemmingsplan heeft het onderhavige object de bestemming ‘Bedrijventerrein’ en de functieaanduidingen ‘bedrijven tot en met categorie 3.2’ en ’specifieke vorm van bedrijf – afwijkende gebruiksregels’.

De voor ‘bedrijventerrein’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de categorie 1 t/m 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;
- bij de bedrijven behorende ondergeschikte kantoren.

Voorzieningen bedrijfsruimte
- 3x elektrisch bedienbare overheaddeur
- 4x enkelligger bovenloopkranen (3,2 ton per kraan)
- diverse stroompunten 230V + 380V
- stalen trap naar etagevloer en entresolvloeren
- TL-verlichting en halogeenlampen
- ringverwarming d.m.v. diverse heaters
- natuurlijke lichtstraten
- ecofans
- ringleiding voor perslucht
- was-/kleedruimte met toiletten, urinoirs, douches en RVS wasbakken
- RVS opstelling met werkblad en spoelbak

Huurprijs
€ 55,-/m² per jaar (excl. BTW)
Deelverhuur en tijdelijke huur is bespreekbaar.

Nadere informatie
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt u voor een bezichtiging contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag