Logo

Edisonweg 5

4207 HE Gorinchem € 3.750,- per maand
Foto's (26) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 126 m²
Bedrijfsruimte 393 m²

Omschrijving

Op enkele minuten rijden vanaf rijksweg A15 ligt op het bedrijventerrein Oost I een degelijk gebouwd bedrijfsobject met bedrijfs- en kantoorruimte. Het object is recent gerenoveerd en vernieuwd en daarmee representatief en turn-key. De bedrijfsruimte is goed toegankelijk en beschikt over een afgesloten en verhard terrein aan de achterzijde. Er is op eigen terrein parkeergelegenheid. Het pand is fraai gelegen op een zichtlocatie langs één van de drukste toegangswegen naar Gorinchem.

Oppervlakten
Bedrijfsruimte 393 m²
Kantoorruimte + sanitaire ruimte begane grond 63 m²
Kantoorruimte + archiefruimte 1e etage 63 m²
Parkeerterrein achterzijde 250 m²

Locatie en bereikbaarheid
Het object is zeer goed gelegen op een zichtlocatie langs een van de drie toegangswegen naar en van Gorinchem. Deze locatie genereert veel traffic. De Edisonweg ligt op het bedrijventerrein Gorinchem Oost I. Het bedrijventerrein ligt langs de rijksweg A15 in de onmiddellijke nabijheid van de afslag Gorinchem Oost / Arkel. De bebouwing in de nabijheid bestaat uit overwegend bedrijfspanden met kantoorruimte en tevens vrijstaande kantoorpanden.
De bereikbaarheid van het pand per auto is zeer goed. Zoals eerder genoemd ligt rijksweg A15 op een steenworp afstand van de gebouwen. Met het openbaar vervoer is de locatie zeer goed bereikbaar. Een bushalte is op circa 200 meter loopafstand gelegen. Ook het NS Station van Gorinchem ligt op enkele minuten, per fiets of auto.
Op het terrein voor en achter het object zijn diverse parkeerplaatsen aanwezig.

Voorzieningen
- aansluitingen gas/water/elektra
- wandgootsysteem t.b.v. bekabeling
- systeemplafond met geïntegreerde verlichting
- sanitaire voorzieningen
- pantryblok
- entree voorzijde v.v. rolluik
- centrale verwarming d.m.v. CV-ketel en radiatoren
- loopdeur en overheaddeur (elektrisch, 4,50 meter hoog en 4,00 meter breed)
- LED lichtstraten
- natuurlijke lichtstraat in het dak
- 2x heater en ecofans

Bestemmingsplan
Ter plaatse geldt het bestemmingsplan 'Bedrijventerrein en stationsomgeving'.
Het object is geschikt voor bedrijvigheid tot en met cat. 3.2 en met functieaanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - afwijkende gebruiksregel' kan bij omgevingsvergunning worden afgeweken van het bepaalde in artikel 4.1 voor het toestaan van detailhandel in auto's, boten, caravans, motoren, zwembaden, buitenspeelapparatuur, fitnessapparatuur, piano's, surfplanken en tenten, grove bouwmaterialen en landbouwwerktuigen, inclusief nevenassortiment, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - afwijkende gebruiksregels'.
Zie de bestemmingsplanbepalingen in het bestemmingsplan in de brochure.

Huurprijs
€ 3.750,- excl. BTW per maand

Servicekosten
€ 10,- excl. BTW per m² per jaar voor de leveringen en diensten vanuit verhuurder (zie brochure)

U bent welkom voor een bezichtiging!
Voor eventuele vragen en/of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag