Logo

Distributiestraat 51-a

4283 JN Giessen € 795,- per maand
Foto's (6) Pagina afdrukken

Oppervlakten

Kantoorruimte 60 m²
Bedrijfsruimte 60 m²

Omschrijving

Dit hoogwaardige object is verdeeld in diverse bedrijfsunits en is gebouwd over twee bouwlagen. De geschakelde bedrijfsobjecten maken onderdeel uit van een bedrijvenverza-melgebouw. Bij de bouw van het complex is gebruik gemaakt van duurzame materialen en goede technische voorzieningen.

Oppervlakten
Begane grond
- bedrijfsruimte: circa 60 m²

Eerste verdieping
- kantoorruimte: circa 60 m²

Voorzieningen
De unit wordt compleet opgeleverd en is turn-key te betrekken door huurder. De unit is afgewerkt met hoogwaardig isolatiemateriaal. De bedrijfsruimte heeft een elektrisch bedienbare overheaddeur, trapopgang en toiletruimte. De kantoorruimte is o.a. voorzien van vloerverwarming, systeemplafonds, vloerbedekking en glasvlieswanden.

Ligging en bereikbaarheid
Het object is prima gelegen op een prominente locatie op het bedrijventerrein De Rietdijk te Giessen. Het bedrijvenverzamelgebouw is goed zichtbaar vanaf de provinciale weg N267. De locatie ligt op enkele kilometers van de afslag Woudrichem / Nieuwendijk vanaf rijksweg A27.

Huurprijs
€ 795,- per maand (excl. btw en servicekosten)

Welkom voor een bezichtiging!
Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag