Logo

De Tip 14

4233 VZ Ameide € 3.500,- per maand
Foto's (20) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 169 m²
Bedrijfsruimte 390 m²

Omschrijving

Aan De Tip in Ameide bieden wij een representatief pand te huur met bedrijfs- en kantoorruimte. Het object is gebouwd in 2017 en oogt als zojuist opgeleverd! De bedrijfsruimte heeft bijzonder goede eigenschappen: goed geïsoleerd, een vrije hoogte van ca. 5,80 meter en goede toegankelijkheid / mogelijkheden voor laden en lossen. De kantoorruimte is turn-key en voorzien van alle gemakken: indeling met glazen wanden, uitgebreid keukenblok, modern sanitair, airconditioning, etc. Vóór het pand zijn totaal 10 eigen parkeerplaatsen voor huurder beschikbaar.

Indeling en oppervlakten
Begane grond
- entree met garderobe en sanitair: circa 16 m²
- kantoorruimte: circa 68 m²
- bedrijfsruimte: circa 390 m²

Eerste verdieping
- kantoorruimte + kantine: circa 85 m²

Locatie
Het betreft een fraaie locatie net buiten de dorpskern van Ameide. De locatie ligt op circa 10 minuten rijden van de op- en afritten van rijksweg A27 (afslag Meerkerk). Knooppunt Gorinchem (A15-A27) en knooppunt Everdingen (A2-A27) zijn vervolgens snel te bereiken.

Een bushalte ligt op loopafstand (circa 750 meter) van het pand, in het centrum van Ameide. Er is onder andere een busverbinding naar Utrecht.

Parkeren
Er zijn voor huurder 10 eigen parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeerplaatsen zijn vóór het gebouw gesitueerd en zijn gemarkeerde parkeerplaatsen.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Kernen Zederik Geconsolideerd” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de bestemming ‘Bedrijf’.

De voor ‘Bedrijf’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: - bedrijven uit ten hoogste categorie 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten; - bedrijfsgebonden detailhandel;

Voor meer informatie over de bestemming, raadpleeg het bestemmingsplan.

Huurprijs
€ 3.500,- per maand (excl. BTW)

Informatie en bezichtiging
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag