Logo

Constructiestraat 4-C

4143 HX Leerdam € 1.950,- per maand
Foto's (13) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 70 m²
Bedrijfsruimte 200 m²
Oppervlakte perceel 165 m²
Terrein 164 m²

Omschrijving

Op een goede locatie gelegen geschakelde bedrijfsruimte met inpandige kantoorruimte over 2 lagen en een ruim en afsluitbaar buitenterrein. Het buitenterrein is onderheid en voorzien van aan afsluitbare toegangspoort.
Met name de combinatie met het ruime, afsluitbare buitenterrein maakt het object uniek en voor diverse doeleinden geschikt!

Oppervlakten
Begane grond
- bedrijfsruimte: circa 200 m²
- kantoorruimte en sanitair: circa 35 m²

Eerste verdieping
- kantoorruimte: circa 35 m²

Buitenterrein
- onderheid en omheind buitenterrein: circa 165 m²

Locatie
De bedrijfsruimte met kantoor en buitenterrein is goed gelegen langs een doorgaande route over het bedrijventerrein Nieuw Schaik in Leerdam. Het bedrijventerrein is circa 59 hectare groot en kent een diversiteit aan gevestigde bedrijven. De omgeving is representatief. Een pré is het naastgelegen brandstoffenverkooppunt van Lukoil wat veel traffic genereerd.

De bereikbaarheid van de locatie is goed. Leerdam ligt te midden van de rijkswegdriehoek A2, A15 en A27. Via provinciale wegen zijn nabijgelegen dorpen goed bereikbaar als ook de verbinding naar de genoemde rijkswegen. Leerdam is met het openbaar vervoer (trein en bus) ook goed bereikbaar.

Parkeren
Vóór de bedrijfsruimte zijn goede mogelijkheden voor parkeren en voor laden / lossen. Het eigen, afsluitbare buitenterrein is eveneens goed bruikbaar voor parkeren of voor het opslaan van goederen of het stallen van materieel.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “bedrijventerrein Nieuw Schaik” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de enkelbestemming ‘bedrijventerrein’.
De ruimte is onder meer bestemd voor:
- bedrijven van categorie 1 t/m 3.2;
- productiegeboden detailhandel;
- detailhandel door handelsbedrijven in de vorm van magazijnverkopen, niet meer dan 4 keer per jaar gedurende 2 achtereenvolgende dagen;
- internetwinkels.

Huurprijs
€ 1.950,- per maand (excl. BTW)

Nadere informatie
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt u voor een bezichtiging contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag