Logo

Avelingen-West 45

4202 MS Gorinchem € 55,- per m² per jaar
Foto's (10) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Bedrijfsruimte 881 m²

Omschrijving

Op bedrijventerrein Avelingen-West bieden wij een praktische bedrijfsruimte te huur aan, eventueel in combinatie met kantoorruimte (begane grond). De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van circa 7,00 meter en een maximale vloerbelasting van 2.000 kg/m². Bij het object is een ruim voorterrein t.b.v. parkeren, laden en lossen. Indien gewenst is er zo’n 70 m² tot max. 212 m² kantoorruimte bij te huren. De verhuurder is voornemens de kantoorruimte een upgrade te geven. Een ideale locatie, op ca. zeshonderd meter afstand van rijksweg A27, A15 en op fietsafstand van het NS-station.

Indeling en oppervlakten
- bedrijfsruimte: 842 m²
- kantine: circa 39 m²

Het object bestaat uit een praktisch te gebruikten bedrijfsruimte en is voor een diversiteit aan bedrijfsdoeleinden geschikt. De bedrijfsruimte is o.a. voorzien een efficiënt heatersysteem, kantine met pantry en toiletruimte. Daarnaast is er optioneel kantoorruimte (begane grond) bij te huren. Afhankelijk van de behoefte aan kantoorruimte is een geschikt oppervlak te creëren.

Locatie
De bedrijfsruimte is goed gelegen op bedrijventerrein Avelingen-West. Het object waarin de te verhuren bedrijfsruimte wordt aangeboden, ligt op slechts zeshonderd meter vanaf rijksweg A27 en A15. In de nabijheid zijn voornamelijk kantoren en bedrijfsruimten met kantoor gesitueerd.

Huurprijs
Bedrijfsruimte: € 55,-/m² per jaar (excl. BTW)
Kantoorruimte: € 100,-/m² per jaar (excl. BTW)

Informatie
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag